reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Biorę te same dawki proga co ostatnio, ale chyba poziom będę miała sporo wyższy bo tak mnie cycki już bolą że masakra i ciężkie jak kamienie. Nawet przy naturalnych cyklach rzadko mi się tak zdarzało. a aplikuję cyclogest tylnim wejściem 🍑, ciekawe czy to ma wpływ ze się może lepiej wchłania czy co. Jakbym się starała naturalnie to już bym sobie wkręcała, że to na pewno ciąża 😂
Ten progesteron jest taki zgubny dla naszej niepłodnej głowy.. ja miałam tak samo, tak mnie bolały piersi i ciągnęło podbrzusze, a za każdym razem wychodziła lipa.. normalnie jakby jeszcze takich głupich znaków nam brakowało w tym całym procesie.
Ja to teraz bym chciała ból piersi jak zawsze na okres, bo już 37 dzień cyklu, a tu dalej nic nie zwiastuje okresu xD dawać te znaki

reklama
Biorę te same dawki proga co ostatnio, ale chyba poziom będę miała sporo wyższy bo tak mnie cycki już bolą że masakra i ciężkie jak kamienie. Nawet przy naturalnych cyklach rzadko mi się tak zdarzało. a aplikuję cyclogest tylnim wejściem 🍑, ciekawe czy to ma wpływ ze się może lepiej wchłania czy co. Jakbym się starała naturalnie to już bym sobie wkręcała, że to na pewno ciąża 😂
To koniecznie daj znać czy wynik będzie sporo wyższy 😎 może odkryłaś dla nas jakiś game changer 😅

U mnie ostatni cykl przed stymulacją i pierwszy raz ever okres skrócił się o 2 dni. A w 9 DC jakiś podbarwiony śluz się pokazał, jak na końcówce okresu 😏 już organizm coś świruje

A jaki miałaś poprzednio?😃 mnie nawet przy progu 40 cycki nie bolą 😳

A jaki miałaś poprzednio?😃 mnie nawet przy progu 40 cycki nie bolą 😳
ostatnio miałam lekko ponad 10 i potem 18 jak dołożyłam więcej leków. I w sumie wtedy mnie cycki w ogóle nie bolały 😅 znając życie to organizm sobie ze mnie żarty stroi, a jak jutro zbadam proga to znowu będzie na żałosnym poziomie 🤡

Kurcze, a to cyclogest można tak? 😳 Jak następnym razem będę brała to chyba spróbuję bo to odczucie nieświeżości jest masakryczne, poza tym zawsze mam wrażenie że ta przyjmowana rano ze mnie po prostu wypływa. 🫣

Kurcze, a to cyclogest można tak? 😳 Jak następnym razem będę brała to chyba spróbuję bo to odczucie nieświeżości jest masakryczne, poza tym zawsze mam wrażenie że ta przyjmowana rano ze mnie po prostu wypływa. 🫣
Wyczytałam w czeluściach internetu że można 😅 no jest straszny dyskomfort dowcipnie, tym drugim sposobem o niebo lepiej 🙈

reklama
Do góry