w klinice 22.10 a u gina w moim mieście 30.10@PatPatPat kiedy masz wizytę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w klinice 22.10 a u gina w moim mieście 30.10@PatPatPat kiedy masz wizytę?
Czyli teraz nasze ulubione czekanie.w klinice 22.10 a u gina w moim mieście 30.10
co to za psycholog zostaw jej opinie na znanym lekarzu. Psycholog nie jest od dawania rad, a szczególnie takich że to nie był wasz czas na ciążęByłam u psychologa. Mmm nie chce nikogo może niepotrzebnie zrazić (jak ktoś potrzebuje to polecam raz iść). To nie dla mnie. Usłyszałam m in że to siedzi w głowie, że to musiał nie być ten moment. Odniosłam wrażenie, że była zdziwiona że przyszłam (to dopiero 1 transfer i jestem młoda). Jak usłyszała, że mam dobra koleżankę co o wszystkim wie to jej powinnam popłakać aby rozładować emocje (mamie również). Generalnie nie czuje się lepiej, bardziej przekonana że więcej nie pójdę.
Odnośnie płatności - uciekłam z kliniki ale nikt za mną nie wolał a jak meldowałam się przed wizyta to nic nie mówiły
Nigdy nie byłam u psychologa ale jeśli by mnie coś takiego spotkało to byłby psycholog na dwa razy- pierwszy i ostatniByłam u psychologa. Mmm nie chce nikogo może niepotrzebnie zrazić (jak ktoś potrzebuje to polecam raz iść). To nie dla mnie. Usłyszałam m in że to siedzi w głowie, że to musiał nie być ten moment. Odniosłam wrażenie, że była zdziwiona że przyszłam (to dopiero 1 transfer i jestem młoda). Jak usłyszała, że mam dobra koleżankę co o wszystkim wie to jej powinnam popłakać aby rozładować emocje (mamie również). Generalnie nie czuje się lepiej, bardziej przekonana że więcej nie pójdę.
Odnośnie płatności - uciekłam z kliniki ale nikt za mną nie wolał a jak meldowałam się przed wizyta to nic nie mówiły
dla mnie test jest zalany, do powtórki.Dziewczyny, pomóżcie bo chyba świruje. Punkcje miałam 30.09 transfer 05.10 ...
Oczywiście dzisiaj nie wytrzymałam a betę według zaleceń kliniki mam zrobić 14.10(poniedziałek) miałam podaną bastke 2BB. Widzicie tu coś czy to moja wyobraźnia ?
Zrobiłaś zgodnie z ulotką? One ogólnie się słabo wybarwiają, zrób inny lepiej.Dziewczyny, pomóżcie bo chyba świruje. Punkcje miałam 30.09 transfer 05.10 ...
Oczywiście dzisiaj nie wytrzymałam a betę według zaleceń kliniki mam zrobić 14.10(poniedziałek) miałam podaną bastke 2BB. Widzicie tu coś czy to moja wyobraźnia ?
Tak zgodnie z ulotką.Zrobiłaś zgodnie z ulotką? One ogólnie się słabo wybarwiają, zrób inny lepiej.
Ja niby widzę druga kreske ale może powtórz test, bo coś dziwnie się wybarwila górna część.Dziewczyny, pomóżcie bo chyba świruje. Punkcje miałam 30.09 transfer 05.10 ...