Dziękuję. W domu miałam ostatnidla mnie test jest zalany, do powtórki.
Wstrzymam się i jutro kupię i zrobię nowy. A na betą chyba do poniedziałku nie wytrzymam i pobiegnę w sobotę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję. W domu miałam ostatnidla mnie test jest zalany, do powtórki.
jutro powtórz i daj znaćDziękuję. W domu miałam ostatni
Wstrzymam się i jutro kupię i zrobię nowy. A na betą chyba do poniedziałku nie wytrzymam i pobiegnę w sobotę
Marzę o takim obrazie od 4 lat, a ostatnio widzialam taki na biochemie (przepraszam, u mnie) 3 lata temu...zazdroszcze...Dziewczyny, pomóżcie bo chyba świruje. Punkcje miałam 30.09 transfer 05.10 ...
Oczywiście dzisiaj nie wytrzymałam a betę według zaleceń kliniki mam zrobić 14.10(poniedziałek) miałam podaną bastke 2BB. Widzicie tu coś czy to moja wyobraźnia ?
Jest prążek, widać widać, gratulacje!Dziewczyny, pomóżcie bo chyba świruje. Punkcje miałam 30.09 transfer 05.10 ...
Oczywiście dzisiaj nie wytrzymałam a betę według zaleceń kliniki mam zrobić 14.10(poniedziałek) miałam podaną bastke 2BB. Widzicie tu coś czy to moja wyobraźnia ?
Chyba rzeczywiście coś nie tak z tym testem. Jutro powtórzę! Jajniki mnie strasznie bolą... A poprzednim razem jak byłam po transferze w ciąży to nie miałam takich dolegliwości. W końcu nam wszystkim się udaMarzę o takim obrazie od 4 lat, a ostatnio widzialam taki na biochemie (przepraszam, u mnie) 3 lata temu...zazdroszcze...
Kup babyplany, lepsze są I paczka po 20, więc zero dylematówDobra zamówiłam 12 pinków. Teraz się zastanawiam ile easy@home dokupić
jakbym nie była w ciąży.Czyli teraz nasze ulubione czekanie.
Jak się czujesz?
Tak. Ale mnie to ta ciąża tyra. Plamię codziennie, jestem przeziębiona i nagle mi wywaliło crp, więc jeszcze od dziś jestem na końskiej dawce antybiotyku...jakbym nie była w ciąży.
Rano trochę kręci się w głowie a wieczorem najchętniej to o 20 poszłabym spać.
A ty jak tam? Jutro wizyta?