reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Transferu nie będzie. Trafilam na lekarza, ktory sie zna na macicy i POLIP ENDOMETRIALNY 6MM!!!!! Dostalam skierowanie na histeroskopie operacyjną. Mam przyjść w przyszłym cyklu - może sie złuszczy, wtedy zrobimy transfer, a jak nie, to robimy histero i potem transfer. Ja pierdole...
O nieee 😭😭 strasznie mi przykro ☹️☹️
Jednak lepiej dla Ciebie, że ktoś coś zauważył bo masz 1 śnieżynkę, która no musi się zadomowić bez komplikacji, zaczeka na Ciebie ❤️

reklama
Czy któraś z dziewczyn miała protokół EPP? Od 21 dc przyjmuję Estrofem 2x1 i czekam na miesiączkę. Dzisiaj 26dc i w ogóle się nie czuję jakbym miała dostać okres, pytanie jak to wyglądało u was?

Do góry