Trzymamy kciukiMiałam robić betę we wtorek ale jadę dziś bo mam złe przeczucie
reklama
93kora
Fanka BB :)
O nieee strasznie mi przykroTransferu nie będzie. Trafilam na lekarza, ktory sie zna na macicy i POLIP ENDOMETRIALNY 6MM!!!!! Dostalam skierowanie na histeroskopie operacyjną. Mam przyjść w przyszłym cyklu - może sie złuszczy, wtedy zrobimy transfer, a jak nie, to robimy histero i potem transfer. Ja pierdole...
Jednak lepiej dla Ciebie, że ktoś coś zauważył bo masz 1 śnieżynkę, która no musi się zadomowić bez komplikacji, zaczeka na Ciebie
raisonnablement
Ile jesteś dni po transferze?Miałam robić betę we wtorek ale jadę dziś bo mam złe przeczucie
Miejmy nadzieję że to przeczucie się nie sprawdzi. Trzymaj sięMiałam robić betę we wtorek ale jadę dziś bo mam złe przeczucie
a Ty kochana ze mną transferowałaś tak ? 11września .Ja mam w czwartek drugie usg,bo na pierwszym był malutki cien i też się zastanawiam czy coś już będzie więcej czy jednak się nic nie rozwinęło
Astkamisia
Zaciekawiona BB
Trzymamy kciukiMiałam robić betę we wtorek ale jadę dziś bo mam złe przeczucie
Deess.
tak ovitrelle nie jest refundowaneA za ovitrelle płaciłyście? Ja dostałam w klinice i musialam płacic,co mnie zdziwilo,bo nikt nie wspominal wcześniej o żadnych dodatkowych kosztach. A to co na receptę to mialysmy 100%płatne,np. clexane,duphaston, estrofem,urtrogestan?
Sharley
Tak samo bym zrobiła na Twoim miejscu. I na kiedy masz termin?Dobra, póki co sie zapisalam na histero prywatnie, 4k z usuwaniem polipów to nie tak źle. Napisze jeszcze do MZ, ale wiecie, mi po prostu sie nie chce szarpać nerwów już.
reklama
alamakootaa
Aktywna w BB
Czy któraś z dziewczyn miała protokół EPP? Od 21 dc przyjmuję Estrofem 2x1 i czekam na miesiączkę. Dzisiaj 26dc i w ogóle się nie czuję jakbym miała dostać okres, pytanie jak to wyglądało u was?