reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Dziewczyny - sama jestem podczas stymulacji :) zalozylam grupe wsparcia na facebooku - ,, wszystko o in vitro ,, - zapraszam Was, wspierajmy sie i wymieniajmy doswiadczeniami :*

reklama
Bez spinki 😀 po prostu informuje, ze powstala fajna grupa i warto wspierac sie w szerszym gronie ❤️ duzo dobrego staraczki i zobaczenia upragnionych dwoch krech<3
Dzięki za zapro, nie chce mówić za nas wszystkie, ale ja akurat tu jestem ze względu na intymność grupy i to, ze niektóre dziewczyny znam już dobrze. Takie duże IVF fora są tez i tutaj, ale wydają się dosyć mocno przytłaczające jak dla mnie. Powodzenia w Waszym wątku i jak masz ochotę do nas dołączyć to zapraszamy 😄

Dziewczyny - sama jestem podczas stymulacji :) zalozylam grupe wsparcia na facebooku - ,, wszystko o in vitro ,, - zapraszam Was, wspierajmy sie i wymieniajmy doswiadczeniami :*
U mnie akurat rodzina i znajomi nie wiedzą że podchodzimy do procedury, żeby po prostu nie zapeszyc, a na FB wszystko widać, więc fajnie że powstała taka grupa, ale pozostane tutaj 😊

reklama
Do góry