Dziewczyny - sama jestem podczas stymulacji zalozylam grupe wsparcia na facebooku - ,, wszystko o in vitro ,, - zapraszam Was, wspierajmy sie i wymieniajmy doswiadczeniami :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki za info, tu też mamy grupę, gdzie sie wspieramy i wymieniamy doswidczeniamiDziewczyny - sama jestem podczas stymulacji zalozylam grupe wsparcia na facebooku - ,, wszystko o in vitro ,, - zapraszam Was, wspierajmy sie i wymieniajmy doswiadczeniami :*
Bez spinki po prostu informuje, ze powstala fajna grupa i warto wspierac sie w szerszym gronie duzo dobrego staraczki i zobaczenia upragnionych dwoch krech<3Dzięki za info, tu też mamy grupę, gdzie sie wspieramy i wymieniamy doswidczeniami
Dzięki za zapro, nie chce mówić za nas wszystkie, ale ja akurat tu jestem ze względu na intymność grupy i to, ze niektóre dziewczyny znam już dobrze. Takie duże IVF fora są tez i tutaj, ale wydają się dosyć mocno przytłaczające jak dla mnie. Powodzenia w Waszym wątku i jak masz ochotę do nas dołączyć to zapraszamyBez spinki po prostu informuje, ze powstala fajna grupa i warto wspierac sie w szerszym gronie duzo dobrego staraczki i zobaczenia upragnionych dwoch krech<3
U mnie akurat rodzina i znajomi nie wiedzą że podchodzimy do procedury, żeby po prostu nie zapeszyc, a na FB wszystko widać, więc fajnie że powstała taka grupa, ale pozostane tutajDziewczyny - sama jestem podczas stymulacji zalozylam grupe wsparcia na facebooku - ,, wszystko o in vitro ,, - zapraszam Was, wspierajmy sie i wymieniajmy doswiadczeniami :*
Jest to kameralna grupa zamknieta i rodzina nie moze tam zajrzec i zobaczyc co publikujesz mozna tez anonimowo, ale rozumiemU mnie akurat rodzina i znajomi nie wiedzą że podchodzimy do procedury, żeby po prostu nie zapeszyc, a na FB wszystko widać, więc fajnie że powstała taka grupa, ale pozostane tutaj
I na kiedy?Dobra, póki co sie zapisalam na histero prywatnie, 4k z usuwaniem polipów to nie tak źle. Napisze jeszcze do MZ, ale wiecie, mi po prostu sie nie chce szarpać nerwów już.
7-8 listopada wstepnie, ale wiaodmo, że zależy od okresu.I na kiedy?
Najważniejsze, że w najbliższym cyklu. A zrobisz USG na początku cyklu?7-8 listopada wstepnie, ale wiaodmo, że zależy od okresu.
Tak, żeby zobaczyć czy ten polip dalej tam jest.Najważniejsze, że w najbliższym cyklu. A zrobisz USG na początku cyklu?