reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Zobacz załącznik 1665340
Wydaje mi sie, że na 7dc to mocna kreska. Dobrze, że jutro mam to usg.
Kurde ja zrobiłam dziś też owulacyjny i moja kreska jest chyba ciemniejsza,
Ale u mnie jest 28dc, ja powinnam jutro dostać okres, jak mi się tak rozregulował cykl po tej drugiej punkcji to chyba oszaleję, zrobię na wieczór drugi test, żeby zobaczyć czy ciemnieje czy co

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    795,5 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Kurde ja zrobiłam dziś też owulacyjny i moja kreska jest chyba ciemniejsza,
Ale u mnie jest 27 dc, ja powinnam jutro dostać okres, jak mi się tak rozregulował cykl po tej drugiej punkcji to chyba oszaleję, zrobię na wieczór drugi test, żeby zobaczyć czy ciemnieje czy co
ale u Ciebie to chyba nie ma sensu teraz robić owulaków, jak jesteś przed okresem, co? :D

a wcześniej w trakcie cyklu nie robiłaś owulaków ani nie byłaś na żadnym usg? No to faktycznie ciężko powiedzieć w tej sytuacji. Kiedy powinnaś dostać okres? Jutro, tak?
Nie, nie robiłam testów, USG też teraz nie miałam, bo punkcja była 28.08, miesiączka 07.09 i miesiąc przerwy i jutro powinnam dostać okres, zawsze miałam cykle 28-30 dni, czy to możliwe, żeby aż tak ten pierwszy cykl po punkcji się rozjechał :/ miałam USG po punkcji 02.09 to jajniki były jeszcze powiększone, ale nic tam złego nie było na USG

Nie, nie robiłam testów, USG też teraz nie miałam, bo punkcja była 28.08, miesiączka 07.09 i miesiąc przerwy i jutro powinnam dostać okres, zawsze miałam cykle 28-30 dni, czy to możliwe, żeby aż tak ten pierwszy cykl po punkcji się rozjechał :/ miałam USG po punkcji 02.09 to jajniki były jeszcze powiększone, ale nic tam złego nie było na USG
wiesz, nie kładź sobie teraz do głowy, przecież nie bez powodu mówi się, że testy powinny być robine do pierwszego pozytywnego. Moze u Ciebie po owulacji po prostu LH się utrzymuje.

wiesz, nie kładź sobie teraz do głowy, przecież nie bez powodu mówi się, że testy powinny być robine do pierwszego pozytywnego. Moze u Ciebie po owulacji po prostu LH się utrzymuje.
Sprawdzę jeszcze wieczorem czy ciemnieje, bo chyba został mi jeden, ale mam nadzieję, że jest tak jak mówisz i jutro zaleje mnie krew xd

reklama
ej właśnie, a co się stanie, jeśli jest na naturlanym cyklu ivf i w tym cyklu też będzie naturalna ciąża? 😅
Widziałam kiedyś na instagramie dziewczynę co pisała że blizniaki, bo podeszła do transferu a zaszła naturalnie, ale kurcze było to z rok temu nie wiem jak się nazywała 😀
Lekarz mówił że naturalnie bo dzieliło zarodki kilka dni w rozwoju. A nie że zarodek z transferu się podzielił. Ciekawe 😀

Do góry