Lea2022
Moderator
No i wspaniale! A plamienie ustało?beta urosła z 60 do 133
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i wspaniale! A plamienie ustało?beta urosła z 60 do 133
gratulujęBeta 346.3
Ty idziesz ewidentnie moim trybem. A przypominam, że dziś 8+2 i 1,66cm człowieka! Tego się trzymajgratuluję
Twoja beta już taka duża a moja 133
A transfer w ten sam dzień
jak się wycieram to widzę podbarwiony śluzNo i wspaniale! A plamienie ustało?
Ty idziesz ewidentnie moim trybem. A przypominam, że dziś 8+2 i 1,66cm człowieka! Tego się trzymaj
Moje teżja za wszystkie badania musiałam płacić bo moje zarodki są "z przed programu"
no mocna jak na 7dcZobacz załącznik 1665340
Wydaje mi sie, że na 7dc to mocna kreska. Dobrze, że jutro mam to usg.
ja miałam transfer 11 września z AH i nic nie placilamAh za darmo? Ja płaciłam w lipcu a teraz już niby w ogóle nie można bo nie może pacjent płacić za procedury dodatkowe a ah nie jest refundowane
To ładnie bo MZ mi odpisali ze embryo jest tylko w refundacji a ah nie. ja za ah płaciłam 750 zl.ja miałam transfer 11 września z AH i nic nie placilam
Też miałam kiedyś cykl że jakoś 11-12 dc poszłam na usg i byłam już po owulacjiZobacz załącznik 1665340
Wydaje mi sie, że na 7dc to mocna kreska. Dobrze, że jutro mam to usg.