Devin
Fanka BB :)
A właśnie cp się zdarzają po ivf rzeczywiście. A to jajaNo dla mnie to bylo szokiem, że z ivf może być cp. Po jaki kij teb zarodek sie cofa do jajowodu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A właśnie cp się zdarzają po ivf rzeczywiście. A to jajaNo dla mnie to bylo szokiem, że z ivf może być cp. Po jaki kij teb zarodek sie cofa do jajowodu?
Byłam wczoraj u nowej gin i mówiła że nie wierzy w ten klej i nie ma badań na to to prawda ale ze MZ finansuje to robia z klejemMyślę że z klejem sobie mniej wedruja"..
Ja pierwszy transfer też miałam z klejem i moja lekarka mówiła że jest coś takiego ale nie ma przekonania co do skuteczności- z mężem stwierdziliśmy że weźmiemy bo to był i tak mały koszt przy wszystkich dotychczasowych wydatkach w klinice xdByłam wczoraj u nowej gin i mówiła że nie wierzy w ten klej i nie ma badań na to to prawda ale ze MZ finansuje to robia z klejem
Ja też wcześniej brałam i klej i ah. Lekarz mówił że wierzy w ah bo nacinają otoczkę i zarodek łatwiej wychodzi ale teraz w MZ od dwóch tygodni była znowu jakaś zmiana i nie pozwalają nawet ah na koszt pacjentaJa pierwszy transfer też miałam z klejem i moja lekarka mówiła że jest coś takiego ale nie ma przekonania co do skuteczności- z mężem stwierdziliśmy że weźmiemy bo to był i tak mały koszt przy wszystkich dotychczasowych wydatkach w klinice xd
Dlaczego w ramach refundacji miałam z AH i EGJa też wcześniej brałam i klej i ah. Lekarz mówił że wierzy w ah bo nacinają otoczkę i zarodek łatwiej wychodzi ale teraz w MZ od dwóch tygodni była znowu jakaś zmiana i nie pozwalają nawet ah na koszt pacjenta
No to dzidzia na pokładzieBeta 346.3