reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Ja już po wlewie z accofilu, poszła cała ampułka 🙂 przed transferem mam zrobić sobie zastrzyk z accofilu 1/3 ampułki. Ale jak patrzę na tą ampułkę to zastanawiam się jak ja mam ją podzielić na 3 ? 😅
Pierwszy raz z accofilem podchodzisz? Ile masz nieudanych transferów? I jaka klinika? Bo chyba nie wszystkie to podają..?

A ten accofil do kiedy się bierze? Mialas wskazanie od immunologa? Ja bym się go trochę bała ale nic się po nim nie dzieje na dłużej? Jednak zwiększa leukocyty...Mało wiem na ten temat. Dziś 4dpt I płacze od rana, piersi coraz mniej, temp w ogóle, czuje ze znow będzie 0. Mój 4ty transfer...Mamy 3 zamrożone ale gdzie najpierw się udać, jak klinika pewnie nie uznaje immuno...a może warto. Tylko czy to że miałam zdrowa naturalna ciążę i cp jajowodowa to świadczy że pewnie mam kiry implantacyjne...? Dr Pasnik ...warto? Nie wiem co myśleć...;(

Powodzenia!!!
Daj temu kropkowi szansę :) i nie patrz na objawy na tym etapie, bo to nie ma sensu.
Naturalna ciąża i cp jajowodowa nie ma nic do kirow. Możesz równie dobrze nie mieć żadnych implantacyjnych i lekarze będą proponować accofil. A Ty przypadkiem dopiero co nie zmieniłaś kliniki?

A ten accofil do kiedy się bierze? Mialas wskazanie od immunologa? Ja bym się go trochę bała ale nic się po nim nie dzieje na dłużej? Jednak zwiększa leukocyty...Mało wiem na ten temat. Dziś 4dpt I płacze od rana, piersi coraz mniej, temp w ogóle, czuje ze znow będzie 0. Mój 4ty transfer...Mamy 3 zamrożone ale gdzie najpierw się udać, jak klinika pewnie nie uznaje immuno...a może warto. Tylko czy to że miałam zdrowa naturalna ciążę i cp jajowodowa to świadczy że pewnie mam kiry implantacyjne...? Dr Pasnik ...warto? Nie wiem co myśleć...;(

Powodzenia!!!
4dpt to za wcześnie na jakiekolwiek objawy, nie załamuj się. Czekaj cierpliwie :)

reklama
Daj temu kropkowi szansę :) i nie patrz na objawy na tym etapie, bo to nie ma sensu.
Naturalna ciąża i cp jajowodowa nie ma nic do kirow. Możesz równie dobrze nie mieć żadnych implantacyjnych i lekarze będą proponować accofil. A Ty przypadkiem dopiero co nie zmieniłaś kliniki?
Zmieniałam. Jestem w N.vum. Myślałam że kiry (konkretne polimorfizmy/warianty) mowia o możliwości zaczepienia się i wtedy jest wskazanie do acco..

Do góry