Aileen31
Fanka BB :)
Kurcze może to jakiś krwiak Ci pękł, albo coś innego a kropel ma się dobrze Czekamy na przyrost po 48 hBeta 60
Wczoraj 42
Rośnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze może to jakiś krwiak Ci pękł, albo coś innego a kropel ma się dobrze Czekamy na przyrost po 48 hBeta 60
Wczoraj 42
Rośnie
Tak 1/3 ampułki to standardowa dawka AccofiluJa po wizycie; transfer we wtorek
Zmieniłam lekarza. Świadomie nieświadomie, moja jest na urlopie i nie chciałam tracić cyklu poszłam do innej.
Świeża osoba może zrobimy coś inaczej.
No i acard75 na spokojną głowę
Spojrzała na Kiry i kariotypy i mówi że mam dobre ale może mi dać accofil skoro albo się nie udaje transfer albo zaraz poroniony. Jeszcze nie wiem jakie dawki, bo mam w dokumentach, ale 1/3 albo 1/4 ampułki co 3 dni. Więc chyba mała dawka?
Zapytała czy jeden zarodek czy dwa. Ostatnim razem bardzo chciałam dwa ale moja gin się nie zgodziła, powiedziała że jestem młoda i lepiej jeden. Dziś nie byłam przygotowana i byłam w sumie w szoku więc stwierdziłyśmy że teraz jeden a jeżeli się nie uda to za miesiąc moje dwa ostatnie razem
No i poprzednia była zdania że im więcej tym lepiej, ta powiedziała że nie wierzy w embryoglue bo nie ma badań że to działa ale skoro jest refundowane to wzięłam na tak
A masz robić w brzuch podskórnie czy w tyłek domięśniowo? Ja robię w brzuch i czasami bolą mniej a czasami bardziej. Wiem ze nie pomogłamHej mam do was jeszcze pytanko? Czy te zastrzyki z Prolutexu na prawde tak bolą ? Bo lekarka mnie ostrzegała i do tego się naczytałam i teraz się cykam
Będę robić w brzuch sama Domięsniowo bym się bałaA masz robić w brzuch podskórnie czy w tyłek domięśniowo? Ja robię w brzuch i czasami bolą mniej a czasami bardziej. Wiem ze nie pomogłam
a wiesz ile kosztuje jedna ampułka?Tak 1/3 ampułki to standardowa dawka Accofilu
A ten accofil do kiedy się bierze? Mialas wskazanie od immunologa? Ja bym się go trochę bała ale nic się po nim nie dzieje na dłużej? Jednak zwiększa leukocyty...Mało wiem na ten temat. Dziś 4dpt I płacze od rana, piersi coraz mniej, temp w ogóle, czuje ze znow będzie 0. Mój 4ty transfer...Mamy 3 zamrożone ale gdzie najpierw się udać, jak klinika pewnie nie uznaje immuno...a może warto. Tylko czy to że miałam zdrowa naturalna ciążę i cp jajowodowa to świadczy że pewnie mam kiry implantacyjne...? Dr Pasnik ...warto? Nie wiem co myśleć...;(Ja po wizycie; transfer we wtorek
Zmieniłam lekarza. Świadomie nieświadomie, moja jest na urlopie i nie chciałam tracić cyklu poszłam do innej.
Świeża osoba może zrobimy coś inaczej.
No i acard75 na spokojną głowę
Spojrzała na Kiry i kariotypy i mówi że mam dobre ale może mi dać accofil skoro albo się nie udaje transfer albo zaraz poroniony. Jeszcze nie wiem jakie dawki, bo mam w dokumentach, ale 1/3 albo 1/4 ampułki co 3 dni. Więc chyba mała dawka?
Zapytała czy jeden zarodek czy dwa. Ostatnim razem bardzo chciałam dwa ale moja gin się nie zgodziła, powiedziała że jestem młoda i lepiej jeden. Dziś nie byłam przygotowana i byłam w sumie w szoku więc stwierdziłyśmy że teraz jeden a jeżeli się nie uda to za miesiąc moje dwa ostatnie razem
No i poprzednia była zdania że im więcej tym lepiej, ta powiedziała że nie wierzy w embryoglue bo nie ma badań że to działa ale skoro jest refundowane to wzięłam na tak