mnie nie bolały.Hej mam do was jeszcze pytanko? Czy te zastrzyki z Prolutexu na prawde tak bolą ? Bo lekarka mnie ostrzegała i do tego się naczytałam i teraz się cykam
Z tego co tu czytałam to heparyna boli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mnie nie bolały.Hej mam do was jeszcze pytanko? Czy te zastrzyki z Prolutexu na prawde tak bolą ? Bo lekarka mnie ostrzegała i do tego się naczytałam i teraz się cykam
Mały wielki człowiek serduszko pieknie bije wszystko jak w najlepszym porządku wizyta 16 na zejście z leków emocje taki , że pół drogi płaczę z szczęścia
Dobrze czuje się pocieszonamnie nie bolały.
Z tego co tu czytałam to heparyna boli
Super, przypomnij mi kiedy masz termin?Mały wielki człowiek serduszko pieknie bije wszystko jak w najlepszym porządku wizyta 16 na zejście z leków emocje taki , że pół drogi płaczę z szczęścia
A kiedy ten wielki dzień?Ja tam brałam długo i sobie chwalę
Jakoś nie był bardziej bolesny od pozostałych, ale u mnie zostawiał sporo siniaków. Jednak biorąc pod uwagę moje wariacje żołądkowe po doustnym progesteronie to już wolę zastrzyki.
Dasz radę!
27 maja wizyta teraz 16 październikaSuper, przypomnij mi kiedy masz termin?
To jesteś trzy dni przede mną. Ja wczoraj byłam i był już zarodek z YS, ale jeszcze bez akcji serca. Jutro idę na kolejne usg i mam nadzieję, że już coś będzie, będę 6+0.27 maja wizyta teraz 16 października