Aileen31
Fanka BB :)
Ja też dzisiaj oficjalnie zaczełam procedurę Dzisiaj pierwszy zastrzyk wjechał Trzymam za nas kciukiPierwszy zastrzyk zrobiony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też dzisiaj oficjalnie zaczełam procedurę Dzisiaj pierwszy zastrzyk wjechał Trzymam za nas kciukiPierwszy zastrzyk zrobiony
Ooo super!! Co masz zapisane?Ja też dzisiaj oficjalnie zaczełam procedurę Dzisiaj pierwszy zastrzyk wjechał Trzymam za nas kciuki
wooow a który mas dzień cyklu i jakie zastrzyki bierzesz ?Więc tak... Są 3 ładne jajeczka, 4 trochę mniejsze wyniki w porządku, więc do poniedziałku nadal leki i zobaczymy jak wtedy będą wyglądać
Z rana Cetrotide, wieczorem Rekovelle i dziś na wizycie dodatkowo Pani doktor dopisała Menopur. Dziś mam 8 dzień cyklu i już jajniki tak mnie bolą, że aż ciężko wytrzymać, nie wiem co to będzie w kolejne dniwooow a który mas dzień cyklu i jakie zastrzyki bierzesz ?
Dzisiaj Elonva i potem Mensinorm 150Ooo super!! Co masz zapisane?
O kurcze dużo tych leków u mnie tylko Elonva a potem Mensinorm. Jak widzę że niektórzy mają tyle tych leków to się zastanawiam czy u mnie nie za małoZ rana Cetrotide, wieczorem Rekovelle i dziś na wizycie dodatkowo Pani doktor dopisała Menopur. Dziś mam 8 dzień cyklu i już jajniki tak mnie bolą, że aż ciężko wytrzymać, nie wiem co to będzie w kolejne dni
tak samo pomyślałam ja mam tylko Gonal, a potem dokładamy orgalutran. Kiedy pierwsze USG?O kurcze dużo tych leków u mnie tylko Elonva a potem Mensinorm. Jak widzę że niektórzy mają tyle tych leków to się zastanawiam czy u mnie nie za mało
Może lepsze wyniki miałaś choć u mnie pani doktor nic nie mówiła że jest jakoś słabo, ale AMH miałam 2,5 o połowę mniej niż dwa lata temuO kurcze dużo tych leków u mnie tylko Elonva a potem Mensinorm. Jak widzę że niektórzy mają tyle tych leków to się zastanawiam czy u mnie nie za mało
Mnie na początku tez szczypało, potem trochę wolniej podawałam zastrzyk plus wiedziałam czego się spodziewać i to uczucie generalnie znika.Hejka , miała któraś z was odczynienia z clexane? Okropnie szczypie przy podaniu i chwilę po