Ja robiłam tak że zbliżałam igłę, jak ciężko wchodziła to szukałam następnego miejsca gdzie opór jest mniejszy. Wtedy nie szczupaloHejka , miała któraś z was odczynienia z clexane? Okropnie szczypie przy podaniu i chwilę po
reklama
Deess.
Fanka BB :)
mi mąż robi zastrzyki od zawsze ja jakoś jeszcze się nie odważyłam oczywiście jeżeli będzie taka potrzeba to będę musiałaJa robiłam tak że zbliżałam igłę, jak ciężko wchodziła to szukałam następnego miejsca gdzie opór jest mniejszy. Wtedy nie szczupalo
Aileen31
6-7 DC więc wtorek środa powinnam mieć wizytętak samo pomyślałam ja mam tylko Gonal, a potem dokładamy orgalutran. Kiedy pierwsze USG?
Aileen31
U mnie AMH 3.9 i cały czas się mniej wiecej tak utrzymujeMoże lepsze wyniki miałaś choć u mnie pani doktor nic nie mówiła że jest jakoś słabo, ale AMH miałam 2,5 o połowę mniej niż dwa lata temu
Aileen31
Ja od zawsze sama robię Muszę mieć poczucie kontrolimi mąż robi zastrzyki od zawsze ja jakoś jeszcze się nie odważyłam oczywiście jeżeli będzie taka potrzeba to będę musiała
Astkamisia
Zaciekawiona BB
Ja ogólnie patrzę jak pielęgniarka pobiera mi krew itp, ale jak mąż robi zastrzyki to jakoś nie mogę na to patrzeć a tym bardziej sama sobie robicJa od zawsze sama robię Muszę mieć poczucie kontroli
Astkamisia
Zaciekawiona BB
Być może, ja mam skończone 34. W poniedziałek zobaczę czy coś się zmieni w ilości jajeczekTez miałam Rekovelle, Menopur i Cetrotide. Może to od wieku zależy? Bo ja pod koniec czerwca skończyłam 36, a od 35 już inaczej podchodzą niż 30-34. Ale lekarz w tych tabelkach jakieś algorytmy sobie wyliczał ze stymulacji wyszło 15 jajeczek, z czego 6 było zapłodnionych i tylko jedno sie zatrzymało (jeden świeży transfer, cztery do mrożenia). Jajniki bolały ale po punkcji bardziej bolało.
amusedxxx
Moderator
Super świetny wynik w piątek to trochę późno chyba?Melduję się po punkcji 16 komórek pobranych , 6 idzie do zaplodnienia . W piątek info od embriologa jak tam nasze dzieci transfer odroczony
A pytanie mam takie ogólne, na jakim etapie wiadomo że transfer będzie odroczony? Po punkcji jak u @Emily0308? I w sumie od czego to zależy w głównej mierze?
reklama
Devin
Moderator
Mi już mówiła na usg, jak powiedziała że widzi ponad 20 pęcherzyków. Że zobaczymy po punkcji, ale lepiej odroczyć no i odroczony miałamSuper świetny wynik w piątek to trochę późno chyba?
A pytanie mam takie ogólne, na jakim etapie wiadomo że transfer będzie odroczony? Po punkcji jak u @Emily0308? I w sumie od czego to zależy w głównej mierze?