reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Jak pamiętacie moją sytuację że za każdą wizytę i krew na wizytę musiałam placic (bo mam zarodki sprzed roku) to dziś mi klinika wysłała dyspozycje, która mam uzupełnić z numerem konta do zwrotu środków 😊
Warto było walczyć 😅
extra!!
Moje zarodki są z przed 3lat i nic nie płaciłam

reklama
reklama
Hej, testowałaś może dziś? Ja planuje 6/7 dpt...ale boje się cholernie rozczarowania. Jestem ciekawa ilu z Was wychodzi coś już 6dpt...ryzyk fizyk...Trzymam kciuki za Ciebie✊❤️
Hej, jeszcze nie, dziś planowałam, ale się wydygalam 😅 też się boje rozczarowania bo nie mam żadnych objawów, @PatPatPat dała mi nadzieję bo transferowala w tym samym czasie co ja i już jej śliczna kreseczka wyszła 😊 może jutro się odwaze 😅 dzięki za kciuki 😍

Do góry