reklama
Astkamisia
Zaciekawiona BB
Sporo tego, miałam miesiąc przerwy po ostatnim transferze, i teraz na naturalnym cykluTak robiłam progesteron (jeszcze nie mam wyników). Jak niski to mam od razu pisać email do dr. wtedy zwiększy mi leki.
Biorę:
Estrofem 3.razy dziennie
Cyclogest 2 razy dziennie
Progesteron besins 2 razy dziennie
Acard 1.raz
Encorton 1 raz
Masz cykl sztuczny???
Lea2022
Moderator
Nie no na razie to tylko ze sterydu będę schodzić, ale od niego się najgorzej czuję, więc mnie to cieszy.Ooo jak będziesz zmniejszać leki? Sama jestem ciekawa jak to będzie u mnie
Lea2022
Moderator
niestety takTylas po sterydach?
Motylkowa!
Fanka BB :)
A ile macie lat? W teorii w zależności od wieku sukces w całej procedurze jest na poziomie około 35%. Brak jajowodu nie ma nic do braku implantacji… Ja jestem za pogłębianiem diagnostyki. Nie chcecie zrobić histeroskopii, biopsji endometrium, badania zarodków? Macie zrobione kariotypy, kiry, immunologię?Wiesz, pewnie kwestia zarodka. W sumie.naturalnie trzy razy byłam w ciąży, 7 lat temu (1 dziecko), 1 cp i 1 biochem. Teraz już pewnie wiek utrudnia i brak 1 jajowodu. Przy tych kilku blastkach wielkiej diagnostyki nie ma.co. trzeba chyba trafić na ten..
Histeroskopia była w czerwcu teraz, niewiele kom plazmatycznych, dostałam antybiotyk w sierpniu, kariotypy już w 2022 robiliśmy. W immuno nie wchodziliśmy. Jak mieliśmy 3 blastki to badanie zarodków mnie nie przekonuje. 39 w tym roku oboje.A ile macie lat? W teorii w zależności od wieku sukces w całej procedurze jest na poziomie około 35%. Brak jajowodu nie ma nic do braku implantacji… Ja jestem za pogłębianiem diagnostyki. Nie chcecie zrobić histeroskopii, biopsji endometrium, badania zarodków? Macie zrobione kariotypy, kiry, immunologię?
Nie. Powietrze ma być za lekiem żeby wypchnąć cały lek. Jak skierujesz igła do brzucha to całe powietrze powinno być u góry.Czy z ovitrelle trzeba wypuścić powietrze ze strzykawki ?
Motylkowa!
Fanka BB :)
Okej… rozumiem. To trzymam kciuki żeby teraz statystyka była po waszej stronie i się udałoHisteroskopia była w czerwcu teraz, niewiele kom plazmatycznych, dostałam antybiotyk w sierpniu, kariotypy już w 2022 robiliśmy. W immuno nie wchodziliśmy. Jak mieliśmy 3 blastki to badanie zarodków mnie nie przekonuje. 39 w tym roku oboje.
@Gwiazda24
Zaciekawiona BB
Dziewczyny u mnie 13dpt czy też Was tak piersi bolały,bolą jak na okres?
reklama
W sensie, pisząc o braku jajowodu, ma znaczenie w przypadku naturalnych starań, a te jak najbardziej wchodzą w grę i cwiczymy" nadal, w czasie gdy nie robimy akurat ivf. Przypadki takie sie zdarzaja, ze ivf nie poszlo a nagle w jakims cylu naturalnie sie udalo (mam znajomą, ktorzy juz do adopcji podchodzili, po 3.ivf i nagle w wieku po 40 zaskoczylo" naturalnie). Moje amh ok 3-4. Kiedyś ok 2,5 ale brałam dhea w 2023 przez jakis czas i jakoś tak zostało na tym poziomie.A ile macie lat? W teorii w zależności od wieku sukces w całej procedurze jest na poziomie około 35%. Brak jajowodu nie ma nic do braku implantacji… Ja jestem za pogłębianiem diagnostyki. Nie chcecie zrobić histeroskopii, biopsji endometrium, badania zarodków? Macie zrobione kariotypy, kiry, immunologię?