A mieli Ci w razie czego dołożyć progesteron?@J_baby zadzwoniłam przed chwilą i okazało się że zapomnieli o mnie tz moja doktor,jak sobie człowiek nie przypilnuje to koniec
reklama
LadyCaro
Fanka BB :)
no, tylko to wszystkie to było całe 7, więc praktycznie na jedno wyszło xDJakie szczęście, że zdecydowaliście się zapłodnić wszystkie komórki
Możesz, możesz są źródła które twierdzą, że wręcz choroba, a dokładniej osłabienie organizmu wywołane chorobą, ułatwiają zajście w ciążę. Po krotce chodzi o to, że organizm „zajęty” jest zwalczaniem choroby i daje spokój zarodkowi. Jest nawet leczenie immunologiczne polegające na celowym osłabieniu organizmu, bo czasami białe krwinki kobiety traktują zarodek jako ciało obce i go zwalczają. Oczywiście lepiej się nie rozchorować tak, żeby brać leki ale lekkie przeziębienie działa na Twoją korzyść
Ale prolutex masz, nie? Ja nie mam.Nie mam nic więcej
@Gwiazda24
Zaciekawiona BB
Nie,nie mamAle prolutex masz, nie? Ja nie mam.
Wiesz, pewnie kwestia zarodka. W sumie.naturalnie trzy razy byłam w ciąży, 7 lat temu (1 dziecko), 1 cp i 1 biochem. Teraz już pewnie wiek utrudnia i brak 1 jajowodu. Przy tych kilku blastkach wielkiej diagnostyki nie ma.co. trzeba chyba trafić na ten..Nie, nie robiliśmy..
ja mam w zaleceniachBierzecie acard75 do transferu? Nie dostałam i nie wiem czy
Gosia0132
Ja dostałam na początku na zasadzie: nie zaszkodzi a coś może pomożeBierzecie acard75 do transferu? Nie dostałam i nie wiem czy
amusedxxx
A robiłaś badania w kierunku trombofilii?Bierzecie acard75 do transferu? Nie dostałam i nie wiem czy
reklama
Leanne
Tylas po sterydach?No ja dostałam sterydy własnie, żeby osłabić organizm i zniwelować szansę na odrzucenie zarodka