to normalne. Ja pół Grecji zjeździłam w poszukiwaniu nospy. Okazuje się, że nie mają. Dostałam jakieś leki na rozkurczanie układu pokarmowego.
Weź no spe i idź na spacer
Wziełam nospę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to normalne. Ja pół Grecji zjeździłam w poszukiwaniu nospy. Okazuje się, że nie mają. Dostałam jakieś leki na rozkurczanie układu pokarmowego.
Weź no spe i idź na spacer
Ooo jak będziesz zmniejszać leki? Sama jestem ciekawa jak to będzie u mnieJa już bardzo marzę od odstawieniu, od czwartku będę zmniejszać.
Tak świeży,jak na razie wyniki dobre,czekam na telefon z kliniki i zalecenia,mieli dziś dzwonić, ale cisza, jutro ich atakujeDzięki! Świeży i udany?
Nie, nie robiliśmy..Pierwszy udany. Nie mam porównania. Czy robiliście dodatkową diagnostykę i sprawdzaliście z czego może wynikać brak implantacji?
Czyli oprócz duph x2, utrogestan x3, estrofem x2 masz jeszcze prolutex 25 mg?Tak świeży,jak na razie wyniki dobre,czekam na telefon z kliniki i zalecenia,mieli dziś dzwonić, ale cisza, jutro ich atakuje
Dziś żadnych badań nie miałam i w porównaniu z pierwszym transferem to teraz z leków mam tylko luteinę dopochwowo raz wieczorem@Astkamisia badałaś dziś proga?
A Ty badalas? Miałaś takie zalecenia? Jakie leki obecnie bierzesz?@Astkamisia badałaś dziś proga?
Nie mam nic więcejCzyli oprócz duph x2, utrogestan x3, estrofem x2 masz jeszcze prolutex 25 mg?
Tak robiłam progesteron (jeszcze nie mam wyników). Jak niski to mam od razu pisać email do dr. wtedy zwiększy mi leki.A Ty badalas? Miałaś takie zalecenia? Jakie leki obecnie bierzesz?