ale ogolnie z kliniki calosciowo jestes zadowolona ?No wiadomo ze „gusta”mi w zastępstwie dopisał Menopur i trzy dni umierałam w domu (a nic nie wniosły do moich pęcherzyków)
reklama
Gosia0132
Fanka BB :)
Takale ogolnie z kliniki calosciowo jestes zadowolona ?
![Woman shrugging :woman_shrugging: 🤷♀️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f937-2640.png)
ja nawet invicty nie bralam pod uwageTakchodzę od stycznia. Widzę od czerwca większy ruch. Ja jestem generalnie uprzedzona do facetów lekarzy ale nawet oni są ok. Położne do rany przyłóż. Mam porównanie w podejściu do pacjenta z Invicty. W Bocianie są według mnie nastawieni na pacjenta a w Invikcie na jednostkę
![]()
Deess.
20 lipcaDziewczyny, trzymam za was kciukikiedy macie oznaczać betę ?
D
Dukasia
Gość
U mnie wreszcie przyszły wyniki bety. Malutko: 67,75, ale coś tam pokręcili w laboratorium, wiec zrobiłam dzisiaj druga. Na razie się nie nastawiam, bo nie wyglada to obiecująco…
Deess.
a pierwsza jaka była ?U mnie wreszcie przyszły wyniki bety. Malutko: 67,75, ale coś tam pokręcili w laboratorium, wiec zrobiłam dzisiaj druga. Na razie się nie nastawiam, bo nie wyglada to obiecująco…
Devin
Moderator
A ile dpt? Może dopiero ruszy ale ja bym sprawdziła jutro czy rosnieU mnie wreszcie przyszły wyniki bety. Malutko: 67,75, ale coś tam pokręcili w laboratorium, wiec zrobiłam dzisiaj druga. Na razie się nie nastawiam, bo nie wyglada to obiecująco…
D
Dukasia
Gość
To jest pierwsza . A jak się liczy te dni? Dzień transferu to pierwszy dzień, czy zerowy? Czekam na druga z dzisiaj - może będzie wieczorema pierwsza jaka była ?
Devin
Moderator
Dzień transferu to zero. Dzień po transferze to 1dpt.To jest pierwsza . A jak się liczy te dni? Dzień transferu to pierwszy dzień, czy zerowy? Czekam na druga z dzisiaj - może będzie wieczorem
Daj znać jaki wynik
![Raised fist: light skin tone :fist_tone1: ✊🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/270a-1f3fb.png)
reklama
Deess.
to w którym dniu po transferze badałaś ?To jest pierwsza . A jak się liczy te dni? Dzień transferu to pierwszy dzień, czy zerowy? Czekam na druga z dzisiaj - może będzie wieczorem