reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
ale ogolnie z kliniki calosciowo jestes zadowolona ?
Tak :) chodzę od stycznia. Widzę od czerwca większy ruch. Ja jestem generalnie uprzedzona do facetów lekarzy ale nawet oni są ok. Położne do rany przyłóż. Mam porównanie w podejściu do pacjenta z Invicty. W Bocianie są według mnie nastawieni na pacjenta a w Invikcie na jednostkę 🤷‍♀️

Tak :) chodzę od stycznia. Widzę od czerwca większy ruch. Ja jestem generalnie uprzedzona do facetów lekarzy ale nawet oni są ok. Położne do rany przyłóż. Mam porównanie w podejściu do pacjenta z Invicty. W Bocianie są według mnie nastawieni na pacjenta a w Invikcie na jednostkę 🤷‍♀️
ja nawet invicty nie bralam pod uwage :) zastanawiałam się między gameta w Gdyni a bocianem . :)

U mnie wreszcie przyszły wyniki bety. Malutko: 67,75, ale coś tam pokręcili w laboratorium, wiec zrobiłam dzisiaj druga. Na razie się nie nastawiam, bo nie wyglada to obiecująco…

reklama
Do góry