ale ogolnie z kliniki calosciowo jestes zadowolona ?No wiadomo ze „gusta” mi w zastępstwie dopisał Menopur i trzy dni umierałam w domu (a nic nie wniosły do moich pęcherzyków)
reklama
Gosia0132
Fanka BB :)
Tak chodzę od stycznia. Widzę od czerwca większy ruch. Ja jestem generalnie uprzedzona do facetów lekarzy ale nawet oni są ok. Położne do rany przyłóż. Mam porównanie w podejściu do pacjenta z Invicty. W Bocianie są według mnie nastawieni na pacjenta a w Invikcie na jednostkęale ogolnie z kliniki calosciowo jestes zadowolona ?
ja nawet invicty nie bralam pod uwage zastanawiałam się między gameta w Gdyni a bocianem .Tak chodzę od stycznia. Widzę od czerwca większy ruch. Ja jestem generalnie uprzedzona do facetów lekarzy ale nawet oni są ok. Położne do rany przyłóż. Mam porównanie w podejściu do pacjenta z Invicty. W Bocianie są według mnie nastawieni na pacjenta a w Invikcie na jednostkę
Deess.
20 lipca ale ze to sobota to 19 lipcaDziewczyny, trzymam za was kciuki kiedy macie oznaczać betę ?
D
Dukasia
Gość
U mnie wreszcie przyszły wyniki bety. Malutko: 67,75, ale coś tam pokręcili w laboratorium, wiec zrobiłam dzisiaj druga. Na razie się nie nastawiam, bo nie wyglada to obiecująco…
Deess.
a pierwsza jaka była ?U mnie wreszcie przyszły wyniki bety. Malutko: 67,75, ale coś tam pokręcili w laboratorium, wiec zrobiłam dzisiaj druga. Na razie się nie nastawiam, bo nie wyglada to obiecująco…
Devin
Moderator
A ile dpt? Może dopiero ruszy ale ja bym sprawdziła jutro czy rosnieU mnie wreszcie przyszły wyniki bety. Malutko: 67,75, ale coś tam pokręcili w laboratorium, wiec zrobiłam dzisiaj druga. Na razie się nie nastawiam, bo nie wyglada to obiecująco…
D
Dukasia
Gość
To jest pierwsza . A jak się liczy te dni? Dzień transferu to pierwszy dzień, czy zerowy? Czekam na druga z dzisiaj - może będzie wieczorema pierwsza jaka była ?
Devin
Moderator
Dzień transferu to zero. Dzień po transferze to 1dpt.To jest pierwsza . A jak się liczy te dni? Dzień transferu to pierwszy dzień, czy zerowy? Czekam na druga z dzisiaj - może będzie wieczorem
Daj znać jaki wynik
reklama
Deess.
to w którym dniu po transferze badałaś ?To jest pierwsza . A jak się liczy te dni? Dzień transferu to pierwszy dzień, czy zerowy? Czekam na druga z dzisiaj - może będzie wieczorem