reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Jestem po, mój piękny kropek jest ze mną ❤️ niestety ostatni ponieważ w pierwszej kolejności miałbyś rozmrażany inny ale nie udało my się i w drugiej kolejności rozmrozili zarodek 4.2.2 który okazał się ostatni ❤️
Szkoda niepowodzeń z rozmrażaniem pierwszego, ale super, że udało się z drugim 🤞

Napisze dokładnie to samo, co napisałam @Devin - teraz maczek, ananas i relaks z dobrym filmem lub książka 🤞😍 niech się pięknie wgryza!

Szkoda niepowodzeń z rozmrażaniem pierwszego, ale super, że udało się z drugim 🤞

Napisze dokładnie to samo, co napisałam @Devin - teraz maczek, ananas i relaks z dobrym filmem lub książka 🤞😍 niech się pięknie wgryza!
właśnie byłam w aptece i jadę na te frytki 🙈😂
No i dostałam l4 , u tej doktor nie było problemu :)

reklama
Do góry