reklama
No właśnie.... Dziwny ten jego tok myślenia... Mam takie samo amh. Przy pierwszej procedurze miałam tylko odroczony transfer.Oczywiście, że nie
Tyle kasy na tą inseminację też trzeba wydać...
amusedxxx
Moderator
idź do innego lekarza, to podejście jest bezsensu. Skoro lekarz od razu zakłada hiperke to ja bym nawet nie chciała żeby mi prowadził stymulacjęDokładnie tak
Devin
Moderator
Moja gin też by powiedziała że to mało jak na 9dpt ale niejedna historie tu widziałam z takim wynikiem i szczęśliwym zakończeniem o której będziesz miała dziś wyniki?9dpt, dzisiaj jest 10
D
Dukasia
Gość
No jednak coś się dzieje jest po dzisiejszym badaniu 117,53Ja w 9 dpt pamiętam miałam betę ok 80. Lekarz do mnie, że słabo bo w 10dpt spodziewamy się minimalnej ale trzycyfrowej wartości. Te "słabo" ma dziś nieco ponad dwa lata i jest zdrowym chłopcem
Trochę mi ulżyło, teraz trzymać kciuki dalej…
Devin
Moderator
ja z większym amh miałam odroczymy transfer ze względu na ryzyko hiperstymulacji a nic mi nie byłoDokładnie tak
Motylkowa!
Fanka BB :)
A przypomnisz proszę jaka macie diagnostykę i leczenie za sobą? I ile się staracie i ile macie lat? Może rzeczywiście widzi szanse w powodzeniu przez IUI po prostu? Bo samo wysokie AMH nie jest przeciwwskazaniem do kwalifikacji do ivf…..Pewnie przekręcę, ale mężowi wyszedł dość niski procent tych ruchliwych plemników, więc stwierdził, że IUI je trochę podkręci i to najlepsze wyjście.
No i jeszcze pytanie czy wizytę wam ostatecznie zmienił na zwykłą i zapłaciliście? Czy dał jako kwalifikacyjną i was odrzucił? Bo to ważne, żeby się nie okazało że zablokuje wam możliwość skorzystania z programu :/
Nelliel
A wiecie może czy na etapie kwalifikacji mogę tak po prostu sobie zmienić lekarza? (Muszę dokładnie doczytać) Bo tak się zastanawiam czy tak sobie nie chcą nadrobić trochę ze względu na refundację.. ale takie wewnętrzne przemyślenia, bo powiedział, że jak zrobimy badania nasienia z fragmentacją DNA, to możliwe że na jednej IUI się skończy i tak po tej wizycie totalnie mnie rozbił.
Nelliel
Zmienił nam wizytę na płatną, żeby nas nie odrzuciło. Teraz już mija prawie 2,5 roku. Badania do tej pory już praktycznie wszystkie z krążącej listy staraczkowej wykonane, mąż miał nawet rozszerzone nasienie, ale bez fragmentacji DNA. Drożność wykonana, nawet mój lekarz oświadczenie dał, że się u niego leczę ponad rok.A przypomnisz proszę jaka macie diagnostykę i leczenie za sobą? I ile się staracie i ile macie lat? Może rzeczywiście widzi szanse w powodzeniu przez IUI po prostu? Bo samo wysokie AMH nie jest przeciwwskazaniem do kwalifikacji do ivf…..
No i jeszcze pytanie czy wizytę wam ostatecznie zmienił na zwykłą i zapłaciliście? Czy dał jako kwalifikacyjną i was odrzucił? Bo to ważne, żeby się nie okazało że zablokuje wam możliwość skorzystania z programu :/
reklama
amusedxxx
Moderator
A masz jakąś ciążę za soba w ciągu tych 2,5 roku?Zmienił nam wizytę na płatną, żeby nas nie odrzuciło. Teraz już mija prawie 2,5 roku. Badania do tej pory już praktycznie wszystkie z krążącej listy staraczkowej wykonane, mąż miał nawet rozszerzone nasienie, ale bez fragmentacji DNA. Drożność wykonana, nawet mój lekarz oświadczenie dał, że się u niego leczę ponad rok.
Ps. Pytam bo mi w klinice powiedziała lekarka, że skoro przez trzy lata ciąży nie było to inseminacja kompletnie nie ma sensu.
I skoro zmienił na płatną to czym prędzej idź do innego