reklama
Aileen31
Fanka BB :)
Moje wczorajsze wyniki badań? Nic nie robiłam Generalnie zaczyna mi się plamienie, więc @ się zbliża więc i rozpoczęcie stymulacji idzie wielkimi krokami@Aileen31 jak tam wyniki wczorajszych badań? Zapowiada się na rozpoczęcie stymulacji wkrótce?
@amusedxxx jak nastroje przed jutrem?
Devin
Moderator
A już doczytałam że 13:30, prawie tak samou mnie zawsze opóźnieniaZmiana!
Na początku była 15, potem dzwonili czy dam radę na 14, mówię jak najbardziej. A teraz czy na 13 bo im się zmieniają zabiegi.
Więc jutro 13:00 tak samo jak @Deess.
To chyba jakiś znak
Deess.
serio zmienili znów heheh oby kolejny raz nie zadzwonili żebyś o 9:00 się stawiłaZmiana!
Na początku była 15, potem dzwonili czy dam radę na 14, mówię jak najbardziej. A teraz czy na 13 bo im się zmieniają zabiegi.
Więc jutro 13:00 tak samo jak @Deess.
To chyba jakiś znak
Devin
Moderator
Pewnie jak mają być transfery na świeżo po punkcji to rezerwują godzinę a jak się okaże że jednak musi być odroczony to tak im się zmienia. Akurat mam wolny cały dzień to wolę szybciej, mniej czekania i tym samym drugi raz musialam zmieniać godzinę rezerwacji w restauracjiserio zmienili znów heheh oby kolejny raz nie zadzwonili żebyś o 9:00 się stawiła
Deess.
no tak, pewnie mam nadzieje ze 13:00 i 13:30 okaże się naszą szczęśliwą 13Pewnie jak mają być transfery na świeżo po punkcji to rezerwują godzinę a jak się okaże że jednak musi być odroczony to tak im się zmienia. Akurat mam wolny cały dzień to wolę szybciej, mniej czekania i tym samym drugi raz musialam zmieniać godzinę rezerwacji w restauracji
Deess.
a to nie standardowo do maka na frytki ?Pewnie jak mają być transfery na świeżo po punkcji to rezerwują godzinę a jak się okaże że jednak musi być odroczony to tak im się zmienia. Akurat mam wolny cały dzień to wolę szybciej, mniej czekania i tym samym drugi raz musialam zmieniać godzinę rezerwacji w restauracji
D
Dukasia
Gość
My tez po kwalifikacji, 1.07 był transfer, jutro oznaczamy betę. Jestem pełna optymizmu i trzymam kciuki, bo widziałam plamienie implantacyjne. Oczywiście ciężko jest odczekać do jutra, wiec od kilku dni patrzę na test z nadzieja na zobaczenie wreszcie tych dwóch kresek… Jedyne które widywałam to na testach covidowych i owulacyjnych
Mam nadzieje ze Beta rośnie, na teście pojawia się jasna druga kreska. To nasze pierwszy transfer.
Mam nadzieje ze Beta rośnie, na teście pojawia się jasna druga kreska. To nasze pierwszy transfer.
reklama
D
Dukasia
Gość
Lekarz obserwuje poziom progesteronu. Jeśli będzie za wysoki, to jest za duże ryzyko, ze transfer się nie uda, wtedy odraczają. Na pewno jest wiele przesłanek, ale u mnie właśnie lekarz sprawdzał zeby się upewnić czy poziom progesteronu nie wskazuje na hiperstymulacje.Dziewczyny, mam pytanko, jeżeli my mamy wizytę 8 sierpnia i pierwszy okres po wizycie będzie 27 sierpnia i w nim ma być rozpoczęta już stymulacja (oczywiście jeżeli wszystko będzie okej z wynikami). Czy takim razie jest szansa, ze w tym samym cyklu będzie punkcja i transfer? Czy jak to wyglada? Ja jestem jeszcze zupełnie zielona w temacie.