reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

@spekoppar_ jak po histero? Robiliście od razu też biopsję endo? Teraz jesteście na jakiejś liście i czekacie aż wam jakiś termin zaproponują wizyty kwalifikacyjnej? Czy już macie termin ustawiony? :)

reklama
@Lea2022 a jak u Was sytuacja? Idziecie w tym tygodniu na kolejne USG?
Byłam w poniedziałek, pęcherzyk ciążowy 9mm (w czwartek 5, czyli urósł idealnie, bo powinien 1mm na dobę i w 4 doby urósł 4) z pęcherzykiem żółtkowym 3,3mm z takim zgrubiałym miejscem, w którym powinien niebawem być widoczny zarodek. Wg pomiarów idealnie 5+5 (wg transferu tak samo). W czwartek powtórka z rozrywki, lekarka mówi, że powinno być już serduszko.

Byłam w poniedziałek, pęcherzyk ciążowy 9mm (w czwartek 5, czyli urósł idealnie, bo powinien 1mm na dobę i w 4 doby urósł 4) z pęcherzykiem żółtkowym 3,3mm z takim zgrubiałym miejscem, w którym powinien niebawem być widoczny zarodek. Wg pomiarów idealnie 5+5 (wg transferu tak samo). W czwartek powtórka z rozrywki, lekarka mówi, że powinno być już serduszko.
Czyli idzie wszystko idealnie jak powinno. Mam nadzieję że w czwartek wpadniesz tutaj z super informacją że jest serduszko i będziecie mogły odetchnąć troszkę nareszcie ❤️🤞

@spekoppar_ jak po histero? Robiliście od razu też biopsję endo? Teraz jesteście na jakiejś liście i czekacie aż wam jakiś termin zaproponują wizyty kwalifikacyjnej? Czy już macie termin ustawiony? :)
A bardzo dobrze. W gruncie rzeczy bylo lepiej niż sobie wyobrażałam. Więcej chyba stresu, choć nie było to najprzyjemniejsze przeżycie. Wizualnie wszystko okej, teraz tylko czekam jeszcze na wyniki biopsji. Powinny być za jakieś 3 tygodnie.
Jesteśmy już zakwalifikowani do programu. Mamy już numerek i czekamy w kolejce na start procedury.
Październik lub listopad ruszamy. Choć mam nadzieję, że jednak październik :)

A bardzo dobrze. W gruncie rzeczy bylo lepiej niż sobie wyobrażałam. Więcej chyba stresu, choć nie było to najprzyjemniejsze przeżycie. Wizualnie wszystko okej, teraz tylko czekam jeszcze na wyniki biopsji. Powinny być za jakieś 3 tygodnie.
Jesteśmy już zakwalifikowani do programu. Mamy już numerek i czekamy w kolejce na start procedury.
Październik lub listopad ruszamy. Choć mam nadzieję, że jednak październik :)
Super! No to kciuki żeby się udało w październiku. Badania te programowe już zrobiliście?

reklama
Do góry