reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Mały człowiek ma 2mm i ma się bardzo dobrze ❤️ czynność serca miarowa 105/min

Z usg termin porodu 15 maj 2025

Dziewczyny wiem, że czasami jest ciężko ale dla takiego widoku na prawdę warto walczyć o szczęście. Życzę wam tej radości, którą teraz mam w sercu 💝
gratulacje!!! Jeżu ale to musi być super uczucie!!!

dzięki dziewczyny za dobre słowa. Okropne emocje targają człowiekiem w tym wszystkim...
całkiem Cię rozumiem. 6 lat w sumie starania nasze trwają, liczne badania jeżdżenie od lekarza do lekarza i wiecie co najgorsze usłyszeć, że no w sumie nie jest tak źle u Was niewiadomo skąd bezpłodność czynnik męski osłabiony, ale tragedii nie ma. I wtedy uświadamiasz sobie, że może nie jest Ci dane i może nigdy się to nie wydarzy. Nie było nas stać na in vitro, a nawet mążnie chciał dopuszczać do siebie tej myśli. Jednak po latach kiedy dopada Cię bezsilność myślenie się zmienia, gdyby nie program może nigdy ten moment by nie nastąpił.

Zawsze trzeba wierzyć i być dobrej myśli, bo nigdy niewiadomo co nas czeka. Wierzę, że i w Twoim przypadku będzie bardzo dobrze i będziemy mogły cieszyć się tym cudem wspólnie 💗💗💗

u mnie podobnie z tym, że blastki 4.1.1 jedna podana druga zamrożona 🥰
ja miałam mrożaczka 29.08 teraz czekam na wizytę w czwartek jak wygląda kropek na USG. Ananas po punkcji a śnieżynka po transferze zagościły u mnie na ręce.

Załączniki

• IMG_3231.jpeg
    IMG_3231.jpeg
    70,1 KB · Wyświetleń: 97
ja miałam mrożaczka 29.08 teraz czekam na wizytę w czwartek jak wygląda kropek na USG. Ananas po punkcji a śnieżynka po transferze zagościły u mnie na ręce.
ja mam usg 23.09 :-) już nie mogę się doczekać 🥲🥰

Ja wczoraj wykonałam pamiątkowy test, z dwoma wyraźnymi kreseczkami, aby utrwalić ten moment. Chociaż dalej ciężko uwierzyć 🥰🥲

reklama
Do góry