reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

tego nie wiem, chyba nikt nie wie, sam fakt tego, ze grają nie fair już świadczy o ich braku etyczności w kontekście kasy. Natomiast na pewno Wam życzę, aby się nie powtarzały tego typu sytuacje oraz abyście nie musieli już się tym stresować, bo macie inne rzeczy na głowie. A czy jest opcja po prostu wyjść bez płacenia i powiedzieć, ze zapłacicie jak otrzymacie od nich potwierdzenie z mz, ze trzeba🫣😜? Zapytać o to czy mają jakies oświadczenie ministerstwa w tej sprawie? Ja bym chyba tak zrobiła 🤪
zapytałam o to na wizycie i lekarz mi powiedział, ze jest to ultra mało prawdopodobne (ja miałam pecherzyki 25 mm w dniu podania ovi), tylko ze mam nie biegać ani nie nosić nic oraz mąż ma sobie samodzielnie poradzić ze spustem spermy 🤪
ja muszę płacić przed wejściem za wizyte

reklama
ej weźcie powiedzcie jak u Was wyglądało podczas stymulacji: bo ja wczoraj miałam 17-20mm pęcherze, jeszcze wczoraj wieczorem brałam normalnie menopur i rekovelle, a dziś o 21:15 mam wziąć Ovi. i już się boję, że one popękają przed punckją 😂
Właśnie dlatego masz co do minuty powiedziane kiedy wziąć zastrzyk, żeby nie zdążyły przed punkcja popękać :)

tego nie wiem, chyba nikt nie wie, sam fakt tego, ze grają nie fair już świadczy o ich braku etyczności w kontekście kasy. Natomiast na pewno Wam życzę, aby się nie powtarzały tego typu sytuacje oraz abyście nie musieli już się tym stresować, bo macie inne rzeczy na głowie. A czy jest opcja po prostu wyjść bez płacenia i powiedzieć, ze zapłacicie jak otrzymacie od nich potwierdzenie z mz, ze trzeba🫣😜? Zapytać o to czy mają jakies oświadczenie ministerstwa w tej sprawie? Ja bym chyba tak zrobiła 🤪
zapytałam o to na wizycie i lekarz mi powiedział, ze jest to ultra mało prawdopodobne (ja miałam pecherzyki 25 mm w dniu podania ovi), tylko ze mam nie biegać ani nie nosić nic oraz mąż ma sobie samodzielnie poradzić ze spustem spermy 🤪
Spust spermy😂🤣leje🤣🤣

9:00.
Mój mąż już sobie sam poradził ze spustem spermy o czym mnie radośnie poinformował :D "w imię wyższego dobra" 😂😂
Pamiętam jak zapisałam na badanie nasienia pierwszy raz męża. No i wiadomo że niechętnie ale okej. No a że mieszkamy blisko kliniki to się umówiliśmy że dostarczymy w ciągu 15-20 minut.
I te zdziwienie męża jak mnie woła do łóżka a ja mówię że sam musi to zrobić 🤣a on w szoku 😅
A potem w klinice już normalnie, pytałam czy iść z nim a on: po co?!🤣😅😅

Pamiętam jak zapisałam na badanie nasienia pierwszy raz męża. No i wiadomo że niechętnie ale okej. No a że mieszkamy blisko kliniki to się umówiliśmy że dostarczymy w ciągu 15-20 minut.
I te zdziwienie męża jak mnie woła do łóżka a ja mówię że sam musi to zrobić 🤣a on w szoku 😅
A potem w klinice już normalnie, pytałam czy iść z nim a on: po co?!🤣😅😅
zastanawiam się czy mój mąż jest jedynym facetem na ziemi, który sam nie umawia na badania, nie ja muszę dzownić? :D

reklama
Do góry