reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
będziemy trzymać kciuki dawaj znać po jak poszło i jak się czujesz 😀 ja narkozę znosiłam super a i miałam wrażenie że się wyspałam a to tylko kilka minut 😅
Jeżu, ja też, narkoza to jest złoto! Żeby człowiek codziennie wieczorem tak zasypiał i się tak regenerował to by było coś pięknego 😄♥️
Dziewczyny idę jutro na betę, ale teraz zaczynam rozkminiać czy na pewno mi się ovi wypłakała po 12 dniach. Myślicie ze jest szansa na fałszywie pozytywny wynik?
Jasne, że jest szansa, ale Twója kreska jest zbyt intensywna jak na 12 dni po iniekcji :) taką kreskę miałam przy becie +/- 60 :)

Matko jak tak Was czytam to sama chciałabym być w trakcie tego wszystkiego i przeżywać to z Wami 🥹🥹🥹

Robiłam jeden test w czwartek od siostry firmy nordtest i był bielusieńki. Dziś zrobiłam easy @ home i jest druga krecha. No ale nie wiem, jaką miał czułość ten nordtest, nigdy ich wcześniej nie robiłam i nie mam do nich żadnego zaufania.
Coś się kroi, po 12 dniach Ovi raczej by nie dało takiej kreski 😉 Trzymam kciuki 🤞🤞

reklama
Do góry