fckathy
Fanka BB :)
mi poprzednio też 10 dni, 12 dnia miałam już biel wizira. A dzis właśnie 12 dzień. No nic, beta i przyrost prawdę powiedząmi się utrzymywał równe 10 dni, 5dpt beta pozytywna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi poprzednio też 10 dni, 12 dnia miałam już biel wizira. A dzis właśnie 12 dzień. No nic, beta i przyrost prawdę powiedząmi się utrzymywał równe 10 dni, 5dpt beta pozytywna
Mój też, nawet mnie zawsze zapisuje, bo ja nie umiem rozmawiać przez telmój się sam zapisuję,
Trzymam kciuki, ta dzisiejsza kreska wygląda obiecującomi poprzednio też 10 dni, 12 dnia miałam już biel wizira. A dzis właśnie 12 dzień. No nic, beta i przyrost prawdę powiedzą
Jeżu, ja też, narkoza to jest złoto! Żeby człowiek codziennie wieczorem tak zasypiał i się tak regenerował to by było coś pięknegobędziemy trzymać kciuki dawaj znać po jak poszło i jak się czujesz ja narkozę znosiłam super a i miałam wrażenie że się wyspałam a to tylko kilka minut
Jasne, że jest szansa, ale Twója kreska jest zbyt intensywna jak na 12 dni po iniekcji taką kreskę miałam przy becie +/- 60Dziewczyny idę jutro na betę, ale teraz zaczynam rozkminiać czy na pewno mi się ovi wypłakała po 12 dniach. Myślicie ze jest szansa na fałszywie pozytywny wynik?
3mam kciuki ! ja nie robiłam żadnego sikanca w tej ciąży aż nie mogę w to uwierzyć , ani jednego ! Odrazu leciałam na betę .mi poprzednio też 10 dni, 12 dnia miałam już biel wizira. A dzis właśnie 12 dzień. No nic, beta i przyrost prawdę powiedzą
Coś się kroi, po 12 dniach Ovi raczej by nie dało takiej kreski Trzymam kciukiRobiłam jeden test w czwartek od siostry firmy nordtest i był bielusieńki. Dziś zrobiłam easy @ home i jest druga krecha. No ale nie wiem, jaką miał czułość ten nordtest, nigdy ich wcześniej nie robiłam i nie mam do nich żadnego zaufania.
ja się wolałam przygotować mentalnie do wyniku bety3mam kciuki ! ja nie robiłam żadnego sikanca w tej ciąży aż nie mogę w to uwierzyć , ani jednego ! Odrazu leciałam na betę .
super! U mnie nawet w sobotę nie ma czynnego labo 11:30 mam betę
A kiedy spływają Ci sobotnie wyniki, jeszcze w weekend czy już w nowym tygodniu?ja się wolałam przygotować mentalnie do wyniku bety