reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

mniam! Dziękuje! Ja jutro będę Piła Twoje!!! Ja z dwoma babkami na sali i wszystkie mamy nie wystarczająco pełne pęcherze 😂 wiec dziewczyny serio bez żadnego sikania w dniu transferu 😂😂 pęcherz ma przygniatać macice 😅
ja przyjechałam pół godziny wcześniej i siedziałam i piłam jak głupia. Po poszłam się wysikać i ulga. Wracamy autem do domu obwodnicą Wrocławia i co siku mi się tak chciało że stary musiał zjechać na maka a ja ledwo wytrzymałam. Pamiętajcie o tym po żeby mieć gdzie sikać 😅😅

reklama
ale to trzeba mieć hardkorowo pełny?
Pamiętam, ze przed IUI tak się opiłam, że z 10 razy chodziłam usikiwać po trochu 😂 i potem na IUI już mi wszystko tam powsadzali ale tak mnie bolało, że wyjmowali, żebym poszła usikać znów 😂
No ma być wypełniony. Ja po 1 transferze się bałam iść siku i trzymałam chyba z 2 godziny po 🤣
A na drugim tak mi się chciało że już normalnie przed poszłam się połowę wysikać. Ale lekarz mówił że okej może być 🤣😅

Fryty zaliczone, pyszne świezutkie

Załączniki

• IMG_7677.jpeg
    IMG_7677.jpeg
    164,8 KB · Wyświetleń: 94
Jako, że te przyrosty są takie sobie to mam wyniki z każdego dnia... (transfer mrożony blastki 5AA)
7dpt 40,4
8dpt 57,3
9dpt 78
10dpt 117
11dpt 150
12dpt 204
13dpt 294
14dpt 447
15dpt 703 (dziś)

Od piątku mam dwukrotnie zwiększony progesteron i o połowę steryd, nie wiem na ile to miało/ma znaczenie.
Bardzo piękne wartość 🥰🥰Betę nie bada się codziennie tylko co drugi dzień i u ciebie jest to jak najbardziej w porządku🥹🥹🥹Czas najwyższy się cieszyć

reklama
Bardzo piękne wartość 🥰🥰Betę nie bada się codziennie tylko co drugi dzień i u ciebie jest to jak najbardziej w porządku🥹🥹🥹Czas najwyższy się cieszyć
Doskonale wiem jak się bada i liczy jak również dlaczego w moim wypadku lekarz zalecił codzienne pomiary. Owszem, przyrosty spełniają wymogi i są dość stałe, ale wartości są niskie (w większości nie stanowią nawet połowy średniej na dany dpt), więc ryzyko nadal pozostaje wysokie.

Do góry