reklama
Motylkowa!
Fanka BB :)
Motylkowa!
Nie zrobi 30 minut w tą czy tamtą jest ok. Najważniejszy zastrzyk który musi być dokładnie zrobiony w podanej godzinie to ten na 36 h przed punkcjaPrzyjeżdżam do pracy, chcę sobie zrobić zastrzyk... wzięłam pusty. Nie wiem jak to się stało...
Mąż jedzie już z pełnym.
Czy te 30 minut zrobi różnicę?
amusedxxx
Moderator
Może spróbuj do nich zadzwonić i zagadać czy mają chociaż część już dostępnaTyle na temat wyników badań, które robiłam 2 miesiące temu
Zobacz załącznik 1660200
LadyCaro
w sumie nie mam teraz po co, przed IVF nie wdrożę juz żadnego leczenia immuno, więc mogę sobie poczekać jak transfer nie pójdzie pewnie wtedy będę grzebać w tych wynikach.Może spróbuj do nich zadzwonić i zagadać czy mają chociaż część już dostępna
amusedxxx
Moderator
Niby tak, ale z drugiej strony w razie gdyby coś wyszło nie tak w kariotypie to mielibyście wskazanie do badania zarodków. A jak już je zamrozicie to ich potem nie przebadacie :/w sumie nie mam teraz po co, przed IVF nie wdrożę juz żadnego leczenia immuno, więc mogę sobie poczekać jak transfer nie pójdzie pewnie wtedy będę grzebać w tych wynikach.
reklama
LadyCaro
no trudno. Nie chcę teraz tego rozkminiać. Płynę na fali tego co jestNiby tak, ale z drugiej strony w razie gdyby coś wyszło nie tak w kariotypie to mielibyście wskazanie do badania zarodków. A jak już je zamrozicie to ich potem nie przebadacie :/