Już poczekam ten jeden dzień dłużej, bo muszę zrobić dla kliniki potwierdzenie w 10dpt
Macie pod ręką kalkulator który kiedyś krążył po forum do sprawdzania przyrostów?
[/QUOTE
Gratulacje trzymam kciuki za przyrosty
Wygoogluj jakikolwiek, co za różnica z jakiego skorzystasz
reklama
Lily_of_the_valley
Fanka BB :)
SuperMiły koniec dnia, 7dpt - beta 65,5 wiem, że jeszcze wiele może się zdarzyć, ale to tak cieszy... teraz powtórka dla kliniki w 10dpt i zobaczymy czy rośnie.
fckathy
Jeżu dziewczyny, jakie są te zasady transferowe? Trzeba mieć coś z ananasem, po transferze zjeść niezdrowe jedzenie i coś jeszcze???
Oraz pytanie o nospę - czemu bierzecie?
Czy jakoś jeszcze się przygotować praktycznie do jutrzejszego zabiegu?
ja nie biorę nospy więc nie odpowiem na to pytanie. Co do transferu to pamiętaj o uzupełnieniu pęcherza. Ja wyczytałam tylko o ananasie i frytkach więc na Pandorce zawieszka ananaska i później frytki z makaJeżu dziewczyny, jakie są te zasady transferowe? Trzeba mieć coś z ananasem, po transferze zjeść niezdrowe jedzenie i coś jeszcze???
amusedxxx
Nospa i magnez żeby przeciwdziałać skurczom macicyJeżu dziewczyny, jakie są te zasady transferowe? Trzeba mieć coś z ananasem, po transferze zjeść niezdrowe jedzenie i coś jeszcze???
Zabierz przede wszystkim pozytywne nastawienie i pełen pecherz ja ananasowego nic nie mam, ale za to frytusie po transferze to będzie must
Devin
Wpisz w Google kalkulator betahcg i wyskoczyJuż poczekam ten jeden dzień dłużej, bo muszę zrobić dla kliniki potwierdzenie w 10dpt
Macie pod ręką kalkulator który kiedyś krążył po forum do sprawdzania przyrostów?
Devin
Żeby nie było skurczy macicy i żeby kropek się trzymałJeżu dziewczyny, jakie są te zasady transferowe? Trzeba mieć coś z ananasem, po transferze zjeść niezdrowe jedzenie i coś jeszcze???
fckathy
ja też chyba nic ananasowego nie mamNospa i magnez żeby przeciwdziałać skurczom macicy
Zabierz przede wszystkim pozytywne nastawienie i pełen pecherz ja ananasowego nic nie mam, ale za to frytusie po transferze to będzie must
ani ananasa ani frytka nie miałam nospa tak, magnez. Jeszcze miałam zalecony acard.Jeżu dziewczyny, jakie są te zasady transferowe? Trzeba mieć coś z ananasem, po transferze zjeść niezdrowe jedzenie i coś jeszcze???
Ja muszę kupić winko żeby endo było ładne
reklama
Motylkowa!
Nic nie trzeba ale jak chcesz to jest kilka rzeczy które możesz zrobić:Jeżu dziewczyny, jakie są te zasady transferowe? Trzeba mieć coś z ananasem, po transferze zjeść niezdrowe jedzenie i coś jeszcze???
1) skarpetki z ananasem (albo coś innego) na transfer
2) frytki z solą z McDonalda po
3) do spania ciepłe skarpetki (ciepłe stopy to ciepła macica )
4) koktajl arbuzowo-buraczany
5) pylek brophyllum
6) zero perfum i perfumowanych kosmetyków w dniu transferu
Ja nospy nie biorę ale biorę magnez w dużych dawkach czy powyższe działa? Nie wiadomo (oprócz tego koktajlu - bo tutaj akurat były rzeczywiście badania ze ma pozytywny wpływ na zagnieżdżenie). Więc to jest bardziej dla głowy