reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Już poczekam ten jeden dzień dłużej, bo muszę zrobić dla kliniki potwierdzenie w 10dpt :)

Macie pod ręką kalkulator który kiedyś krążył po forum do sprawdzania przyrostów?
[/QUOTE
Gratulacje ‼️‼️‼️💚💪🏼 trzymam kciuki za przyrosty 🤞🏼
Wygoogluj jakikolwiek, co za różnica z jakiego skorzystasz 🙂

reklama
Jeżu dziewczyny, jakie są te zasady transferowe? Trzeba mieć coś z ananasem, po transferze zjeść niezdrowe jedzenie i coś jeszcze???

Oraz pytanie o nospę - czemu bierzecie?

Czy jakoś jeszcze się przygotować praktycznie do jutrzejszego zabiegu?

Jeżu dziewczyny, jakie są te zasady transferowe? Trzeba mieć coś z ananasem, po transferze zjeść niezdrowe jedzenie i coś jeszcze???

ja nie biorę nospy więc nie odpowiem na to pytanie. Co do transferu to pamiętaj o uzupełnieniu pęcherza. Ja wyczytałam tylko o ananasie i frytkach więc na Pandorce zawieszka ananaska i później frytki z maka 😅

Nospa i magnez żeby przeciwdziałać skurczom macicy ☺️
Zabierz przede wszystkim pozytywne nastawienie i pełen pecherz🤞🏻 ja ananasowego nic nie mam, ale za to frytusie po transferze to będzie must 😅

Żeby nie było skurczy macicy i żeby kropek się trzymał ✊🏻

ani ananasa ani frytka nie miałam:) nospa tak, magnez. Jeszcze miałam zalecony acard.

Ja muszę kupić winko żeby endo było ładne

reklama

Nic nie trzeba :) ale jak chcesz to jest kilka rzeczy które możesz zrobić:
1) skarpetki z ananasem (albo coś innego) na transfer
2) frytki z solą z McDonalda po
3) do spania ciepłe skarpetki (ciepłe stopy to ciepła macica 🤣)
4) koktajl arbuzowo-buraczany
5) pylek brophyllum
6) zero perfum i perfumowanych kosmetyków w dniu transferu

Ja nospy nie biorę ale biorę magnez w dużych dawkach :) czy powyższe działa? Nie wiadomo (oprócz tego koktajlu - bo tutaj akurat były rzeczywiście badania ze ma pozytywny wpływ na zagnieżdżenie). Więc to jest bardziej dla głowy :)

Do góry