reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Dziewczyny jestem taka zła. Może wy coś doradzicie.
W piatek beta 0,7 jak wiecie i już na wieczór nie brałam leków. Napisałam do lekarza (tak miałam zrobić). Lekarz nie odp. Wczoraj już krew, a dziś to już w ogóle mnie zalało. Doktor nie odpisuje. Napisałam właśnie do koordynatora.
W domu mam leki.
Jutro 3dc i w zeszłym cyklu od 3dc miałam brać estrofem.
Co mam robić? Brać od jutra mimo że doktor nie odp?
Boję się że cykl przepadnie 😔
Tak jak mówi @fckathy - ja bym zadzwoniła do kliniki.

reklama
W piatek beta 0,7 jak wiecie i już na wieczór nie brałam leków. Napisałam do lekarza (tak miałam zrobić). Lekarz nie odp. Wczoraj już krew, a dziś to już w ogóle mnie zalało. Doktor nie odpisuje. Napisałam właśnie do koordynatora.
W domu mam leki.
Z racji że podchodziłam do 4 transferów na sztucznym to przy czwartym, brałam estrofem od 2dc na własną rękę a na wizytę się umowilam 12-16 dc i wtedy mi wyznaczył dzień transferu 😅bo inaczej na wizycie bym się dowiedziała że mam od 2dc brać estrofem.
No ale nie wiem jaki pomysł ma na ciebie lekarz, może teraz podejdziesz na naturalnym?

W domu mam leki.
mój lekarz przy transferze odrazu mi powiedział wszystkie zalecenia po pozytywnej becie i później też dodał że w przypadku negatywnej i braku ciąży odstawić leki i w nowym cyklu od 2sc estrofem i pojawić się na kontroli 12-13dc.

mój lekarz przy transferze odrazu mi powiedział wszystkie zalecenia po pozytywnej becie i później też dodał że w przypadku negatywnej i braku ciąży odstawić leki i w nowym cyklu od 2sc estrofem i pojawić się na kontroli 12-13dc.
ale jednak najlepiej zadzwonić do kliniki i się upewnić

reklama
Do góry