LadyCaro
Fanka BB :)
WszystkieSuper wynik zdecydowaliście się już ile będziecie zapładniać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WszystkieSuper wynik zdecydowaliście się już ile będziecie zapładniać?
No niestety, coś za coś. Na szczęście wizja słodkiego różowego bobasa na końcu tej drogi przeważa wszystkie niedogodnościNiestety większość leków po transferze trzeba brać do 12 tc. Prolutex też, jeśli będziesz miała. Przykre strony ivf, ile trzeba się kłuć
A to wcześniejsze dawkowanie kto ci zalecił?A ja wyszłam od immunologa na NFZ i lekarka powiedziała że te dawkowanie jest za duże i mam brać 1/2ampulki dwa razy w tygodniu. Dostałam też skierowanie na nfz na fenotypowanie limfocytów w razie jakby środowy transfer się nie powiódł. I kontrola za miesiąc, już telefonicznie
Inna pani immunologA to wcześniejsze dawkowanie kto ci zalecił?
ja mam transfer w środę i też wciąz nie wierzęMam w środę, myślę, że kolejny piatek/sobota No i już nie wierzę, że to się dzieje.