Hardkorowa jesteś 5dpt i już robić betkę nie wiem czy jestem tak odważna Aby pięknie rosła A jakiej klasy zarodekTak, transfer miałam we wtorek. Dziękuję Dzisiaj 5dpt. Zaklepuje dla nas wszystkich miejsce!
reklama
LadyCaro
Fanka BB :)
No właśnie mnie też tak głowa ćmi! Musze więcej pić i zzacząć te elektrolity, bo wypiłam raz i już więcej zapomniałam...tak, ja też piję normalnie dużo wody ale na stymulacji musiałam pić conajmniej 4 litry i robiłam taki domowy izotonik - woda, limonka, trochę miodu i szczypta soli - inaczej bolała mnie głowa
ja podobnie robiłam bo w 5 dpt sikacze czułości 10 lekka blada kreska (nigdy wcześniej nawet cienia nie miałam) więc 6dpt robiłam betę. Klinika zaleciła 11 dpt ale wiecie jak to jestHardkorowa jesteś 5dpt i już robić betkę nie wiem czy jestem tak odważna Aby pięknie rosła A jakiej klasy zarodek
Ja robiłam zawsze w 8dpt a tym razem zrobię w 7dpt czyli w sobotę a w poniedziałek powtórzęja podobnie robiłam bo w 5 dpt sikacze czułości 10 lekka blada kreska (nigdy wcześniej nawet cienia nie miałam) więc 6dpt robiłam betę. Klinika zaleciła 11 dpt ale wiecie jak to jest
U mnie 11 dni na Menopurzedobra, 5 dawka za mną... już nie chce się kłuć wlaśnie, ile u Was trwała stymulacja do punkcji?
Devin
Moderator
Ja też robiłam 5 dni po, wolę wiedzieć szybciej niż czekaćJa robiłam zawsze w 8dpt a tym razem zrobię w 7dpt czyli w sobotę a w poniedziałek powtórzę
amusedxxx
Moderator
Ja właśnie chyba też się coraz bardziej skłaniam jednak ku testowaniu wcześnie, żeby w razie co móc wyłapać gdyby doszło np do biochemiaJa też robiłam 5 dni po, wolę wiedzieć szybciej niż czekać
za pierwszym razem brałam.Dziewczyny brałyście nospe po transferze?
Za drugim nie.
Teraz za trzecim znów bd brać
reklama
raisonnablement
Fanka BB :)
Ja brałam za drugim, za pierwszym tylko doraźnie, ale i tak to nie pomogło xdDziewczyny brałyście nospe po transferze?