Aileen31
Fanka BB :)
U mnie chyba 12 dni a w 15 dniu punkcjadobra, 5 dawka za mną... już nie chce się kłuć wlaśnie, ile u Was trwała stymulacja do punkcji?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie chyba 12 dni a w 15 dniu punkcjadobra, 5 dawka za mną... już nie chce się kłuć wlaśnie, ile u Was trwała stymulacja do punkcji?
Ginekolog z kliniki Ci przepisał po prostu?Na własną rękę robiłam. Ale na podstawie wyników dostałam accofil, bez wizyty u immuno
24 dojrzale, zapłodniono 10-tyle chciałam.a ile sie nadawło i ile ostatecznie wyszło zarodków?
Z czego w 2 DC Elonva a potem od 6 DC Mensinorm i potem jeszcze Puregondobra, 5 dawka za mną... już nie chce się kłuć wlaśnie, ile u Was trwała stymulacja do punkcji?
Bo moja klinika nie mrozi w 3 dobie, tylko 5dniowe24 dojrzale, zapłodniono 10-tyle chciałam.
W trzeciej dobie odpadły dwa i w 5 dobie było 8 zarodków
Wyroba ci przepisał?Na własną rękę robiłam. Ale na podstawie wyników dostałam accofil, bez wizyty u immuno
A co ja mam powiedzieć, jak się powiedzie transfer to będę codziennie robić zastrzyki z accofilu do 12tcwidzisz, ja dziś 5 dzień stymulki i już powoli zaczynam mieć dość kłucia xD jutro mam wizytę a o 8 muszę zrobić ganirelix i będę musiała go robić w samochodzie
I co, wypłukało się całkiem i potem pojawiły się dwie kreski ponownie?Ja sikałam od 2 dpt żeby sprawdzić jak ovitrelle się wypłukuje ale wiem że to nie dla wszystkich trzymamy kciuki za jutrzejszą betę!!
A Ty nie dopytałaś co w związku z tymi wynikami?Wyroba ci przepisał?
U mnie ino spojrzał i trochę to zlał niekomentujac ich
Z tego co wiem to i Heparynę się bierze całą ciążę + chyba 3 msc po, czego my nie zrobimy by się udałoA co ja mam powiedzieć, jak się powiedzie transfer to będę codziennie robić zastrzyki z accofilu do 12tc