reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

dobra, 5 dawka za mną... już nie chce się kłuć 😂 wlaśnie, ile u Was trwała stymulacja do punkcji? :)
informacyjnie wrzucam Wam moje zapiski bo akurat koleżance niedawno wysyłałam 😉 i oczywiście 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Załączniki

• IMG_9428.jpeg
    IMG_9428.jpeg
    144,2 KB · Wyświetleń: 103
  • IMG_9429.jpeg
    IMG_9429.jpeg
    137,4 KB · Wyświetleń: 105
reklama
dobra, 5 dawka za mną... już nie chce się kłuć 😂 wlaśnie, ile u Was trwała stymulacja do punkcji? :)
Pierwszy zastrzyk 12.07 (4dc), ostatni decapeptyl 23.07 (15dc) i punkcja 25.07 ☺️ więc sama stymulacja 11 dni. Pod koniec też już miałam dosyć psychicznie tych zastrzyków ;) pilnowania godziny itp i tej świadomości że jeszcze ileś tam dni przede mną

Pierwszy zastrzyk 12.07 (4dc), ostatni decapeptyl 23.07 (15dc) i punkcja 25.07 ☺️ więc sama stymulacja 11 dni. Pod koniec też już miałam dosyć psychicznie tych zastrzyków ;) pilnowania godziny itp i tej świadomości że jeszcze ileś tam dni przede mną
widzisz, ja dziś 5 dzień stymulki i już powoli zaczynam mieć dość kłucia xD jutro mam wizytę a o 8 muszę zrobić ganirelix i będę musiała go robić w samochodzie 😂

Tak 🥹 z rana wysikałam pierwszy raz prawilne kreski ❤️ zdążyłam już zrobić betę, która potwierdziła że bąbelek się zagnieździł 🥹 nie wierzę że to się dzieje!!
Gratulacje! i podziwiam :D ja miałam w poniedziałek transfer, cykl naturalny, nie odważyłam się na testy, jutro beta, obym mogła się cieszyć tak jak Ty :) jeszcze raz gratuluję :)

reklama
Do góry