Kejcik
Fanka BB :)
informacyjnie wrzucam Wam moje zapiski bo akurat koleżance niedawno wysyłałam i oczywiściedobra, 5 dawka za mną... już nie chce się kłuć wlaśnie, ile u Was trwała stymulacja do punkcji?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
informacyjnie wrzucam Wam moje zapiski bo akurat koleżance niedawno wysyłałam i oczywiściedobra, 5 dawka za mną... już nie chce się kłuć wlaśnie, ile u Was trwała stymulacja do punkcji?
czyli punkcja Ci wyszła w 11 czy 12 dniu cyklu?informacyjnie wrzucam Wam moje zapiski bo akurat koleżance niedawno wysyłałam i oczywiście
Pierwszy zastrzyk 12.07 (4dc), ostatni decapeptyl 23.07 (15dc) i punkcja 25.07 więc sama stymulacja 11 dni. Pod koniec też już miałam dosyć psychicznie tych zastrzyków pilnowania godziny itp i tej świadomości że jeszcze ileś tam dni przede mnądobra, 5 dawka za mną... już nie chce się kłuć wlaśnie, ile u Was trwała stymulacja do punkcji?
Na własną rękę robiłam. Ale na podstawie wyników dostałam accofil, bez wizyty u immunoBadanie Kirow clecal ci twój gin ? Czy robiłaś to na własną rękę?
widzisz, ja dziś 5 dzień stymulki i już powoli zaczynam mieć dość kłucia xD jutro mam wizytę a o 8 muszę zrobić ganirelix i będę musiała go robić w samochodziePierwszy zastrzyk 12.07 (4dc), ostatni decapeptyl 23.07 (15dc) i punkcja 25.07 więc sama stymulacja 11 dni. Pod koniec też już miałam dosyć psychicznie tych zastrzyków pilnowania godziny itp i tej świadomości że jeszcze ileś tam dni przede mną
Gratulacje! i podziwiam ja miałam w poniedziałek transfer, cykl naturalny, nie odważyłam się na testy, jutro beta, obym mogła się cieszyć tak jak Ty jeszcze raz gratulujęTak z rana wysikałam pierwszy raz prawilne kreski zdążyłam już zrobić betę, która potwierdziła że bąbelek się zagnieździł nie wierzę że to się dzieje!!
Ja 8 dni stymulacji, wieczorem ovitrelle i 10 dnia punkcja -29 jajcowdobra, 5 dawka za mną... już nie chce się kłuć wlaśnie, ile u Was trwała stymulacja do punkcji?
a ile sie nadawło i ile ostatecznie wyszło zarodków?Ja 8 dni stymulacji, wieczorem ovitrelle i 10 dnia punkcja -29 jajcow
Ja sikałam od 2 dpt żeby sprawdzić jak ovitrelle się wypłukuje ale wiem że to nie dla wszystkich trzymamy kciuki za jutrzejszą betę!!Gratulacje! i podziwiam ja miałam w poniedziałek transfer, cykl naturalny, nie odważyłam się na testy, jutro beta, obym mogła się cieszyć tak jak Ty jeszcze raz gratuluję