Właśnie też kojarzę ten lek, na stymulację jajeczkowaniaProvere, aby zbić estradiol oraz Neoparin. Ja brałam Lamette na pecherzyki w cyklach przed ivf
reklama
amusedxxx
Moderator
jedynie duphaston najlepiej zadać to pytanie lekarzowiJakie miałyście leki po punkcji, jeśli nie było transfer? Ja dostałam lamette i distinex, zastanawiam się w jakim celu te leki
ja dostałam progesterone besenis.Jakie miałyście leki po punkcji, jeśli nie było transfer? Ja dostałam lamette i distinex, zastanawiam się w jakim celu te leki
Karolina_123
Fanka BB :)
Ja się w końcu doprosiłam i dostałam. Dzwoniłam wielokrotnie i nikt nic nie widział, napisałam w końcu oficjalnego e-maila i na drugi dzień dostałam.Ja byłam jakoś na początku i dostałam wyniki chyba po niecałym 1,5msc. Tylko jedno badanie fmr1 musieli powtarzać i tak nadal czekam na to od 15 czerwca
D
dgdx4
Gość
ja po punkcji dostałam luteine i estrofem, hormony wspierają endometrium i ułatwiają implantacjęJakie miałyście leki po punkcji, jeśli nie było transfer? Ja dostałam lamette i distinex, zastanawiam się w jakim celu te leki
D
dgdx4
Gość
U nas też rodzice wiedzieli, że przystępujemy do ivf i w sumie z jednej strony się cieszyłam, że wiedzą i nas wspierają, a z drugiej niestety milion pytań jest nieuniknione jak wiedzą, cieszą się wprzód i planują, co mnie trochę irytuje i denerwuje, bo ok beta wyszła pozytywna natomiast póki przyrost nie bd prawidłowy nie ma co się cieszyć na zapas.
raisonnablement
Dziewczyny na wyniki jakich badań tak długo się czeka?Ja się w końcu doprosiłam i dostałam. Dzwoniłam wielokrotnie i nikt nic nie widział, napisałam w końcu oficjalnego e-maila i na drugi dzień dostałam.
Karolina_123
Na FMR1, bo mi wyszedł niejednoznaczny i robili ponownie. Dla mnie to badanie było ważne przez to, że mam niską rezerwę.Dziewczyny na wyniki jakich badań tak długo się czeka?
reklama
fckathy
ojej biedna przykro mi, że takie katusze musisz przechodzić jakby serio tego było mało ja też się dziwnie czuje, ale po prostu jestem mega poirytowana i piersi bolą dość mocno i tyleNo masakra, trochę ponad godzinę temu zaaplikowałam cyclogest i mnie ścignęło do łazienki, po czym szybko zmieniałam pozycje bo jednak poszło druga strona czuję się jakby mnie traktor rozjechal