reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

No własnie. Różne drogi są, więc nie będę się tym zadręczać. Z resztą jutro znów mam badanie, usg i estradiol więc zobaczymy dendencję. Ale w ogóle to przecież zaraz już ta punkcja będzie, jestem w szoku, jak to już zaraz? :D
U mnie sprawdzali poziom estradiolu dopiero jakoś od 10 dc, a chyba od 6 czy 7 brałam Ganirelix. Także na spokojnie ;) Trzymam kciuki! 💚

Poczekam do środy do transferu czy się czasem organizm nie przyzwyczai, jak nie to na pewno poproszę o zmianę :)
Miałam paskudne skutki uboczne, ale po Duphastonie. Żołądek odmawiał posłuszeństwa ;)
Gin zmieniła mi wtedy na zastrzyki z Prolutexu i było dobrze.

reklama
U mnie sprawdzali poziom estradiolu dopiero jakoś od 10 dc, a chyba od 6 czy 7 brałam Ganirelix. Także na spokojnie ;) Trzymam kciuki! 💚

Miałam paskudne skutki uboczne, ale po Duphastonie. Żołądek odmawiał posłuszeństwa ;)
Gin zmieniła mi wtedy na zastrzyki z Prolutexu i było dobrze.
A u Ciebie Wszystko w porządku? Kiedy dzieciaczki przyjdą na świat?😀

reklama
Pomijając, że przypałętała się cukrzyca ciążowa i skraca się szyjka to w porządku. Dziewczyny rosną w miarę równo, we wtorek mamy kontrolę to zobaczymy co gin powie. Cięcie planowane jest na początek października.
To już zaraz, jak to zleciało 😳
Miałaś podany jeden zarodek? Też mi się marzą po cichu bliźniaki🤭

Do góry