reklama
tak właśnie może działac progesteron podwyższonyJeny nie wiem czy to ten duphaston z cyclogestem połączony czy co, ale aktualnie się czuję gorzej niż podczas stymulacji jestem padnięta, boli mnie głowa, brak apetytu i jeszcze właśnie problemy jelitowe się zaczynają
raisonnablement
Fanka BB :)
Najważniejszy jest wynik kilka dni przed punkcja, teraz wydaje się, że wskazuje jeszcze, że komórki nie są dojrzałe i muszą podrosnąć, ja 10 dc miałam koło 2500 estradiolEj a jak mam teraz estradiol 147 to co to znaczy? Dobrze czy źle?
Motylkowa!
Zaklada sie ze jedna dojrzała komórka wydziela około 200 jednostek estradiolu. Na razie komóreczki zaczynają rosnąć, więc ten poziom będzie niski. Z każdą wizytą powinnaś widzieć wzrost wysokości estradiolu więc jest dobrzeEj a jak mam teraz estradiol 147 to co to znaczy? Dobrze czy źle?
Motylkowa!
Ojej ja jechałam na Utrogestan dotychczas, a od dzisiaj zmieniłam na cyclogest właśnie dam znać jutro jeśli dopadną mnie też skutki uboczne tego progaJeny nie wiem czy to ten duphaston z cyclogestem połączony czy co, ale aktualnie się czuję gorzej niż podczas stymulacji jestem padnięta, boli mnie głowa, brak apetytu i jeszcze właśnie problemy jelitowe się zaczynają
Motylkowa!
to wasze pierwsze ivf? Ile się staraliście przed kwalifikacją? Miło że do nas dołączasz!Cześć dziewczyny, troszkę Was podczytywałam wcześniej i dołączam. Zakwalifikowaliśmy się do programu. Mam rozpisaną stymulację i czekam na @
Motylkowa!
reklama