reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Akcja jeszcze jest, w środę idziemy 😁 ale jakbym Was czytała, to już bym miała wyniki 😅

A powiedzcie dziewczyny, ile czekałyście na wynik? Widziałam też, że @QueenK miałaś dostęp do wyników częściowych?
Ja byłam jakoś na początku i dostałam wyniki chyba po niecałym 1,5msc. Tylko jedno badanie fmr1 musieli powtarzać i tak nadal czekam na to od 15 czerwca

Kochane ja właśnie leżę pod Atosibanem o 12:30 transfer 🥰🥰🥰Blastocysty 5AA 🥹🥹🥹🥹takie emocje nigdy tak wysokiej klasy zarodka nie mieliśmy 🥰🥰🥰 zostały zamrożone 2 zarodki jeden klasy 3 BB i 5 BB i jeden jeszcze jest obserwowany dadzą znać w poniedziałek czy zamrozili czy przestał się rozwijać jestem tak szczęśliwa 🥰🥰🥰🥰Mam córeczkę z zarodka 2 AB a dzisiaj przytulę 5AA

Kochane ja właśnie leżę pod Atosibanem o 12:30 transfer 🥰🥰🥰Blastocysty 5AA 🥹🥹🥹🥹takie emocje nigdy tak wysokiej klasy zarodka nie mieliśmy 🥰🥰🥰 zostały zamrożone 2 zarodki jeden klasy 3 BB i 5 BB i jeden jeszcze jest obserwowany dadzą znać w poniedziałek czy zamrozili czy przestał się rozwijać jestem tak szczęśliwa 🥰🥰🥰🥰Mam córeczkę z zarodka 2 AB a dzisiaj przytulę 5AA
trzymam kciuki 🤞🏻🤞🏻 jakie są wskazania do atosibanu?

reklama
Do góry