Oby wam się obu udało, będzie superO to będziemy razem przeżywać i testować !
reklama
Lily_of_the_valley
Fanka BB :)
Akcja jeszcze jest, w środę idziemy ale jakbym Was czytała, to już bym miała wynikiA już sie skończyła ta akcja?
Ja dzielnie sie kłuje i ładnie hoduje
A powiedzcie dziewczyny, ile czekałyście na wynik? Widziałam też, że @QueenK miałaś dostęp do wyników częściowych?
amusedxxx
Ja byłam jakoś na początku i dostałam wyniki chyba po niecałym 1,5msc. Tylko jedno badanie fmr1 musieli powtarzać i tak nadal czekam na to od 15 czerwcaAkcja jeszcze jest, w środę idziemy ale jakbym Was czytała, to już bym miała wyniki
A powiedzcie dziewczyny, ile czekałyście na wynik? Widziałam też, że @QueenK miałaś dostęp do wyników częściowych?
Kochane ja właśnie leżę pod Atosibanem o 12:30 transfer Blastocysty 5AA takie emocje nigdy tak wysokiej klasy zarodka nie mieliśmy zostały zamrożone 2 zarodki jeden klasy 3 BB i 5 BB i jeden jeszcze jest obserwowany dadzą znać w poniedziałek czy zamrozili czy przestał się rozwijać jestem tak szczęśliwa Mam córeczkę z zarodka 2 AB a dzisiaj przytulę 5AA
Lilli2
3 lipca byliśmy i wyników nadal nie mamy. DługoAkcja jeszcze jest, w środę idziemy ale jakbym Was czytała, to już bym miała wyniki
amusedxxx
trzymam kciuki jakie są wskazania do atosibanu?Kochane ja właśnie leżę pod Atosibanem o 12:30 transfer Blastocysty 5AA takie emocje nigdy tak wysokiej klasy zarodka nie mieliśmy zostały zamrożone 2 zarodki jeden klasy 3 BB i 5 BB i jeden jeszcze jest obserwowany dadzą znać w poniedziałek czy zamrozili czy przestał się rozwijać jestem tak szczęśliwa Mam córeczkę z zarodka 2 AB a dzisiaj przytulę 5AA
Deess.
ja miałam na skurcze endometriumtrzymam kciuki jakie są wskazania do atosibanu?
Przy każdym transferze był podawany aby zwiększyć szanse i nie było skurczy macicy i dodatkowo po transgerze biorę Acard 75trzymam kciuki jakie są wskazania do atosibanu?
reklama
penguinlicious
Ja czekałam jakieś 1,5 miesiąca i dostaliśmy wszystkie naraz.Akcja jeszcze jest, w środę idziemy ale jakbym Was czytała, to już bym miała wyniki