Devin
Fanka BB :)
Ja musiałam 2 h :/
I mąż mnie musiał odebrać. Nie pozwoliliby żebym wyszła sama także i stary musiał wziąć wolnea po punkcji ile czasu leżałyście w klinice?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja musiałam 2 h :/
I mąż mnie musiał odebrać. Nie pozwoliliby żebym wyszła sama także i stary musiał wziąć wolnea po punkcji ile czasu leżałyście w klinice?
Czułam się dobrze i odrazu bym wyszła ale w regulaminie jest 2h leżeniaa czemu, źle się czułaś?
Pewnie, trzeba celebrowaćja i tak powiem Straremu niech bierze wolne
W czasie jak Ty będziesz usypiana to i tak stary będzie musiał zrobić swoją robotę i potem będzie musiał czekać na Ciebie więc tylko pytanie jakie są zasady u Ciebie w klinice - czy będziesz musiała leżeć 2 h czy jak tylko się obudzisz i będzie ok to Cię wypiszą bo wtedy albo pójdzie mąż na śniadanie i kawkę na spokojnie albo tylko zdąży hot doga z żabki wciągnąćja i tak powiem Straremu niech bierze wolne
W czasie jak Ty będziesz usypiana to i tak stary będzie musiał zrobić swoją robotę i potem będzie musiał czekać na Ciebie więc tylko pytanie jakie są zasady u Ciebie w klinice - czy będziesz musiała leżeć 2 h czy jak tylko się obudzisz i będzie ok to Cię wypiszą bo wtedy albo pójdzie mąż na śniadanie i kawkę na spokojnie albo tylko zdąży hot doga z żabki wciągnąć
Mój i nawet jakiś kościół zwiedziłmówił że poszedł na śniadanie, mijał kościół a że lubi stare zabytki i historie to sobie wszedlW czasie jak Ty będziesz usypiana to i tak stary będzie musiał zrobić swoją robotę i potem będzie musiał czekać na Ciebie więc tylko pytanie jakie są zasady u Ciebie w klinice - czy będziesz musiała leżeć 2 h czy jak tylko się obudzisz i będzie ok to Cię wypiszą bo wtedy albo pójdzie mąż na śniadanie i kawkę na spokojnie albo tylko zdąży hot doga z żabki wciągnąć
930 punkcja a „wykopali” mnie koło 12 ale ja to inna historia. Jedna pani, która była przed mną bardzo szybko wyszłaa po punkcji ile czasu leżałyście w klinice?
ja musiałam posiedzieć 2ha po punkcji ile czasu leżałyście w klinice?