reklama
LadyCaro
Fanka BB :)
ja wiem, że wielu ludzi tak ma, ale dla mnie to kompletnie obceJa po pierwszym musiałam się położyć bo było: zimno,gorąco, mroczki przed oczamipotem już nie mogłam się doczekać kolejnego
Devin
hmmm ja miałam na sztucznym i raz miałam w 20 dc raz w 24, raz w 18 chyba. Lekarz ocenia endometrium i wyznacza transfer.Dziewczyny, jak jestem na sztucznym cyklu to dzień w którym zacznę brać proga (czyli piątek) to tak jakby tego dnia była owulacja i potem zgodnie z moją faza lutealna 11 dni później powinien być okres?
I teraz bierzesz luteinę to nie dostaniesz okresu dopóki go nie odstawisz.
w cyklu naturalnym transfer jest 5 dni po owulacji a na sztucznym transfer jest 5 dni po braniu proga
katharina203
Mi po negatywnej becie lekarz kazal odstawić od razu leki...robię prywatnie bo do kliniki mam 50km i ustaliłam z doktorem że zrobię u siebie
amusedxxx
Ja będę miała transfer w 17dc i w sumie nie pomyślałam o tym że przecież będę brać tyle proga, że okresu nie powinnam dostać przed odstawieniemhmmm ja miałam na sztucznym i raz miałam w 20 dc raz w 24, raz w 18 chyba. Lekarz ocenia endometrium i wyznacza transfer.
I teraz bierzesz luteinę to nie dostaniesz okresu dopóki go nie odstawisz.
w cyklu naturalnym transfer jest 5 dni po owulacji a na sztucznym transfer jest 5 dni po braniu proga
A już sobie myślę kiedy zacząć testować
D
dgdx4
Gość
zazdroszczę, ja natomiast panicznie boję się igły zastrzyki w czasie stymulacji wykonywał mi mój mąż, który celował w mój brzuch jak lotką w tarczę natomiast obyło się bezboleśnie i bez siniaczków więc muszę przyznać był skutecznynie, na mnie igły nie robią kompletnie wrażenia. Szybko i na luzie
Powodzonka
D
dgdx4
Gość
ja byłam pewna, że dzień sądu będzie jutro a to 06.09 jest w piątekJa będę miała transfer w 17dc i w sumie nie pomyślałam o tym że przecież będę brać tyle proga, że okresu nie powinnam dostać przed odstawieniem
Jutro zrobię jednak rano teścik, żeby to przetrwać wyjdzie to wyjdzie nie to nie sprawdzi się betę w piątek
Obecnie dopadła mnie bezsenność i nie wiem co ze sobą zrobić
jutro zrobię bete i odstawiam poczekam ten jeden dzień żeby nie było, a mój doktor nie pracuje w czwartek więc i tak by nie odpisałMi po negatywnej becie lekarz kazal odstawić od razu leki...
Lilli2
Testować 6 dpt z nastawianiem, że może coś już wyjść ale nie musiJa będę miała transfer w 17dc i w sumie nie pomyślałam o tym że przecież będę brać tyle proga, że okresu nie powinnam dostać przed odstawieniem
reklama
LadyCaro
Dziękujęzazdroszczę, ja natomiast panicznie boję się igły zastrzyki w czasie stymulacji wykonywał mi mój mąż, który celował w mój brzuch jak lotką w tarczę natomiast obyło się bezboleśnie i bez siniaczków więc muszę przyznać był skuteczny
Powodzonka
u nas jest na odwrót i mąż nienawidzi igieł i pobrań - raz robił mi zastrzyk z Ovitrelle to mówił, że bardzo dużo go to kosztowało a to taka mikra igła. Więc nie wiem jak by sobie z Menopurem poradził