to też wiem sprawdziłam - tak to był 2021 . Lata lecą bardzo szybko ...A widzisz, dlatego Cie nie kojarzę. To pewnie sie udzielalas na 2021, bo 2022 prowadzilam ja
reklama
LadyCaro
Fanka BB :)
Tak, dopiero przychodziłam tu myśląc, że jak zacznę brać euthyrox to zajde, a nagle jest 4 lata później i podchodzę do in vitroto też wiem sprawdziłam - tak to był 2021 . Lata lecą bardzo szybko ...
pierwszy raz weszłam na forum tylko dlatego, że nikt wsrod rodziny i znajomych nie rozumiał po co mi 3 dziecko i chciałam poprostu pogadać. zerowe informacje na temat starań- a teraz można już poradniki pisać nie spodziewałam się takich problemów prawdopodobnie jak większość z nas na tym forum .Tak, dopiero przychodziłam tu myśląc, że jak zacznę brać euthyrox to zajde, a nagle jest 4 lata później i podchodzę do in vitro
ogromnie się cieszę , że takie staraczki jak my z dużym stażem mają szansę skorzystać z takiego programu po wielu latach cierpieniaTak, dopiero przychodziłam tu myśląc, że jak zacznę brać euthyrox to zajde, a nagle jest 4 lata później i podchodzę do in vitro
LadyCaro
Każdy myśli i ma nadzieję, ze to akurat nie jego będzie dotyczyć...pierwszy raz weszłam na forum tylko dlatego, że nikt wsrod rodziny i znajomych nie rozumiał po co mi 3 dziecko i chciałam poprostu pogadać. zerowe informacje na temat starań- a teraz można już poradniki pisać nie spodziewałam się takich problemów prawdopodobnie jak większość z nas na tym forum .
Deess.
tak to jest mega sprawa z tym dofinansowaniem bo teraz tak siedzę i myślę sobie o nawet samych wizytach to 4 wizyty za nami i trzeba by było z 1200 zł za same wizyty a gdzie tu resztaogromnie się cieszę , że takie staraczki jak my z dużym stażem mają szansę skorzystać z takiego programu po wielu latach cierpienia
dokładnie - plus ta refundacja leków! Mega pozytywne zdziwienie dziś w aptecetak to jest mega sprawa z tym dofinansowaniem bo teraz tak siedzę i myślę sobie o nawet samych wizytach to 4 wizyty za nami i trzeba by było z 1200 zł za same wizyty a gdzie tu reszta
Deess.
ja bez leków tym razem, ale poprzednie transfery to tysiące zostawione w aptece tylko doktor coś wspomniała o ovitrelle więc jutro się dowiem .dokładnie - plus ta refundacja leków! Mega pozytywne zdziwienie dziś w aptece
reklama
czyli macie juz zarodki z poprzedniej procedury?Jest ktoś razem ze mną przed transferem w cyklu naturalnym ?