amusedxxx
Fanka BB :)
Ma takie dobre statystyki czy jak?Zależy nam na ich labie i embriologach..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ma takie dobre statystyki czy jak?Zależy nam na ich labie i embriologach..
Zależy jaki progesteron bierzesz np. luteina wiem, że wychodzi z krwi, a duphastony nieDziewczyny a czy w dniu robienia bety brałyście progesteron. Mi lekarz powiedział żebym zrobiła bete i progesteron i teraz się zastanawiam czy jak go wezmę rano to nie zawyży mi wyniku
Dostałam taką kroplówkę z pompy infuzyjne Acoffil czy jakoś tak się ten lek nazywał nie pamiętamDługa historia za tobą, ale trzymam kciuki, żeby pojawiło się rodzeństwo dla córeczki! Czy lekarz wprowadził coś innego/inne leki przy tym udanym transferze?
CyclogestZależy jaki progesteron bierzesz np. luteina wiem, że wychodzi z krwi, a duphastony nie
Ja zamierzam rano zrobić betę, a progesteron wziąć po badaniuDziewczyny a czy w dniu robienia bety brałyście progesteron. Mi lekarz powiedział żebym zrobiła bete i progesteron i teraz się zastanawiam czy jak go wezmę rano to nie zawyży mi wyniku
Nigdy go nie miałam. Może któraś z dziewczyn co stosowała się wypowie.Cyclogest
pierwsze objawy ciąży mogą być takie same jak objawy nadchodzącego okresu więc się nie martw na zapasBete mam robić w czwartek a dziś zaczoł pobolewać mnie brzuch jak przed okresem