LadyCaro
Fanka BB :)
@Astkamisia Ty jakoś teraz chyba robisz betę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, tylko po progesteronie. Ovaleap wchodził jak złotoCzy miałyście zawroty głowy po oveleap i menopur? Mi dzisiaj tak wiruje świat i nie wiem czy taki dzień czy to po lekach
Dziękuję! Już jestem spokojniejsza, zobaczymy co to będzieo kurde! Super, mega trzymam kciuki
ja nie miałam zawrotów głowy a miałam ten sam zestaw lekówCzy miałyście zawroty głowy po oveleap i menopur? Mi dzisiaj tak wiruje świat i nie wiem czy taki dzień czy to po lekach
Sorry nie Kielce tylko Krosno! Z tego co czytałam na innych forach to dziewczyny prosiły o zabezpieczenie materiału w pojemniku z formaliną i załatwiały jakiegoś kuriera medycznego do przewiezienia próbki w ten sam dzień do labo. Ewentualnie możesz też sprawdzić w klinice niepłodności u siebie w mieście czy zrobią badanie materiału przyniesionego „z zewnątrz”. Wtedy łatwiej z transportem próbki bo mogł by Twój partner po histero zawieźć bezpośrednio do labo.u mnie jest zabiegowa histeroskopia i w znieczuleniu ogólnym krótkim.
jestem na usg potwierdzającym obecnosc, zapytałam o biopsje, powiedzieli, ze nie robią, zapytałam, a mogą mi pobrać do prywatnego wykonania i powiedziała babka, ze nie powinno być problemu. Czyli do Kielc się zgłosić mówisz? Do jakiego punktu? I wiesz może jaki pojemnik trzeba przygotować?
Ja czekam na beteDziewczyny, przepraszam, ale jakoś mi nie po drodze ostatnio z byciem na bieżąco z forum, więc jakbyście mogły mi zaktualizować co tu się dzieje:
Czekają na kwalifikację / czekają na stymulację / czekają na wizytę:
@LadyCaro - kwalifikacja 19.08
@fckathy - kwalifikacja 8.08
@annn1 - czekamy do kolekjnego cyklu
@Gosia0132 - czeka na stymulację
@Ann2907 - kwalifikacja 9.08
@Izuu007 rozpoczęcie stymulacji 16.08
W trakcie stymulacji:
@Emily0308
@amusedxxx
@wrobelmm
Czekają na transfer:
@QueenK - transfer w sieprniu
@Lea2022 - transfer na koniec sierpnia
@Motylkowa!
@Asiur93
@Martuska.
@raisonnablement
@Aileen31
Po transferze, czekamy na pozytywną betę :
@Astkamisia
Żebym mogła wprowadzić aktualne info
czekam na transferDziewczyny, przepraszam, ale jakoś mi nie po drodze ostatnio z byciem na bieżąco z forum, więc jakbyście mogły mi zaktualizować co tu się dzieje:
Czekają na kwalifikację / czekają na stymulację / czekają na wizytę:
@LadyCaro - kwalifikacja 19.08
@fckathy - kwalifikacja 8.08
@annn1 - czekamy do kolekjnego cyklu
@Gosia0132 - czeka na stymulację
@Ann2907 - kwalifikacja 9.08
@Izuu007 rozpoczęcie stymulacji 16.08
W trakcie stymulacji:
@Emily0308
@amusedxxx
@wrobelmm
Czekają na transfer:
@QueenK - transfer w sieprniu
@Lea2022 - transfer na koniec sierpnia
@Motylkowa!
@Asiur93
@Martuska.
@raisonnablement
@Aileen31
Po transferze, czekamy na pozytywną betę :
@Astkamisia
Żebym mogła wprowadzić aktualne info
Ja miałam dość sporo tych wizyt, bo w 5 dniu stymulacji, 7,9,11 a potem w 13 punkcja i potem dwa dni po punkcji sprawdzenie czy wszystko ok z jajnikami i czy nie ma hiperki. Ale wiem że niektóre dziewczyny miały tych wizyt dwie lub trzy. Twoj lekarz przyjmuje we wszystkie dni tygodnia w klinice?Dziewczyny powiedzcie mi ile miałyście kontroli przy stymulacji przed punkcja bo do kliniki mamy 2-2,5h godziny w jedną stronę więc cały dzień wypada..jeśli to dwie kontrolę w stymulacji to jeszcze w miarę ok ale jak co drugi dzień to już zastanawiam się czy brać urlop na ten okres..