reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Schodzilas jakas stopniowo z leków ? Bo mi lekarka na wizycie w sobotę (wgl zastępstwo ) kazała w 10 tyg wszystko odstawić i nara 🤣 od razu umówiłam się do swojej na wizyte bo czuje dyskomfort psychiczny, że na hura wszystkiego jednego dnia już nie brac 😵‍💫
Najpierw zeszłam do jednej tabletki cyclogestu i po 2 tyg odstawić całkowicie. Ja brałam na początku 2x1 cyclogest. Absolutnie nie od razu

No mi kazała wszystko na raz odstawić : cyclogest, dupek i estrofem. Prolitexu mam na 6 dni. Na mój rozum to dziwna praktyka. Trochę taki szok dla organizmu jak nagle zakręcę kurek 🫣
U mnie to też jest stopniowe nawet Prolutex odstawiałam w taki sposób że brałam kilka dawek co drugi dzień aż zupełnie przestałam. Do tej pory jeszcze jestem na Besins 200x2 i Cyclogest X2. Na razie nie schodzę z reszty chyba.

Dziewczyny jutro mam dawkę rano i wieczorem estrofem, 10dc wypada 4stycznia i mam wizytę. Pytanie czy mige jeszcze wyspic jutro przysłowiową lampkę prosecco wieczorem? Chodzi mi o interakcje z lekiem alkoholu czy już wstrzymac sie i tej lampki nie pić.

Dziewczyny jutro mam dawkę rano i wieczorem estrofem, 10dc wypada 4stycznia i mam wizytę. Pytanie czy mige jeszcze wyspic jutro przysłowiową lampkę prosecco wieczorem? Chodzi mi o interakcje z lekiem alkoholu czy już wstrzymac sie i tej lampki nie pić.
Ja przy estrofemie trochę alko piłam.
Ale czy może być jakaś interakcja to nie wiem.

Ja pilam wino na estrofemie przed transferem :) nic sie nie stanie jak wypijesz kieliszek czy dwa, tylko nie upij się w trupa sie i tyle 😅 a

Ja pilam wino na estrofemie przed transferem :) nic sie nie stanie jak wypijesz kieliszek czy dwa, tylko nie upij się w trupa sie i tyle 😅 a
Właśnie się bałam reakcji żeby nie było że po lampce wina się upić;p bo kiedyś tak miałam po aulinie że odczekałam na studniówce 6h po leku, miałam turbo bolesne miesiączki żeby nie pić wypiłam dwa drinki i tak mnie sieklo od tamtej pory nie pije na lekach...

reklama
Do góry