MyszkaMiki30
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja się czuje cały czas normalnie@LadyCaro jak się dzisiaj czujesz?
Jutro jakiś teścik?
Jeju trzymam kciuki za to przeczucie, ja też miałam stresa przed pierwszym testem, ale wytłumaczyłam sobie, że w razie czego może być jeszcze za szybko i poza tym zrobiłam wszystko co miałam trzymamJa się czuje cały czas normalnie
No zrobię jutro, zrobię, nie ma co się oszukiwać. Ale myślę, że nie tak od razu z rana. Aż mi serce wali jak o tym myślę.
Ale... kurde no, czuję, że się udało, nie wiem. Mam nadzieję, że przeczucie mnie nie zawiedzie...
tak, dokładnie, mam świadomość, że to mega wcześnie. No ale... nadzieja jest. Największa od latJeju trzymam kciuki za to przeczucie, ja też miałam stresa przed pierwszym testem, ale wytłumaczyłam sobie, że w razie czego może być jeszcze za szybko i poza tym zrobiłam wszystko co miałam trzymam
Piękne przeczucieJa się czuje cały czas normalnie
No zrobię jutro, zrobię, nie ma co się oszukiwać. Ale myślę, że nie tak od razu z rana. Aż mi serce wali jak o tym myślę.
Ale... kurde no, czuję, że się udało, nie wiem. Mam nadzieję, że przeczucie mnie nie zawiedzie...
O wow, ale akcja przykro mi, że dziś negatywnaU mnie mały rollercoaster. We wtorek 7dpt beta negatywna (mniej niż 0,2), a w czwartek 9dpt nagle beta prawie 8 dzisiaj beta już znowu negatywna. Więc albo Biochem albo jakiś błąd laboratorium. Jak na złość nie robiłam testów w środę ani czwartek więc w sumie nie wiem i się chyba nie dowiem
Nie pocieszaszMój kiedyś też tak miał, ale niestety teraz już chrapie w każdej pozycji