reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Sorry, musiałam 🤣

Załączniki

• 4296374a-2f1e-4d1b-b791-196c21aa31e8.jpeg
    4296374a-2f1e-4d1b-b791-196c21aa31e8.jpeg
    42,4 KB · Wyświetleń: 31
reklama
@LadyCaro jak się dzisiaj czujesz?😃
Jutro jakiś teścik?
Ja się czuje cały czas normalnie :D
No zrobię jutro, zrobię, nie ma co się oszukiwać. Ale myślę, że nie tak od razu z rana. Aż mi serce wali jak o tym myślę.
Ale... kurde no, czuję, że się udało, nie wiem. Mam nadzieję, że przeczucie mnie nie zawiedzie...

Ja się czuje cały czas normalnie :D
No zrobię jutro, zrobię, nie ma co się oszukiwać. Ale myślę, że nie tak od razu z rana. Aż mi serce wali jak o tym myślę.
Ale... kurde no, czuję, że się udało, nie wiem. Mam nadzieję, że przeczucie mnie nie zawiedzie...
Jeju trzymam kciuki za to przeczucie💜, ja też miałam stresa przed pierwszym testem, ale wytłumaczyłam sobie, że w razie czego może być jeszcze za szybko i poza tym zrobiłam wszystko co miałam🙂 trzymam 🤞🤞🤞🤞🤞

U mnie mały rollercoaster. We wtorek 7dpt beta negatywna (mniej niż 0,2), a w czwartek 9dpt nagle beta prawie 8 🫣 dzisiaj beta już znowu negatywna. Więc albo Biochem albo jakiś błąd laboratorium. Jak na złość nie robiłam testów w środę ani czwartek więc w sumie nie wiem i się chyba nie dowiem 🤷‍♀️
O wow, ale akcja 😳 przykro mi, że dziś negatywna 😥

reklama
Do góry