Lea2022
Moderator
Ale Ty masz oszukaną 18, bo to nasza 19, nie?Jasne. Dobrze, że do jutra nie muszę czekać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale Ty masz oszukaną 18, bo to nasza 19, nie?Jasne. Dobrze, że do jutra nie muszę czekać.
Trafne spostrzeżenieAle Ty masz oszukaną 18, bo to nasza 19, nie?
My się tu nie damyTrafne spostrzeżenie
Zaleca się jednak unikanie akcji skurczowejej a po transferze wolno seks czy nie?
Ty taka napalona czy mąż? mi ani przed ani po seks do głowy nie przychodziłej a po transferze wolno seks czy nie?
U nas był zakaz 7 dni po transferze, miałam to w wytycznych z klinikiej a po transferze wolno seks czy nie?
Po transferze nie bo nie może być skurczy, potem lekarz pozwolił po pozytywnej becie, potem miałam krwiaka więc nie, potem nie było krwiaka więc takej a po transferze wolno seks czy nie?
U mnie, jak u Ciebie - za*****ol Kocham moją nową pracę, ale mnie tyra i fizycznie i emocjonalnie, no i okres przejsciowy - od bycia full time mama do pracująca mama też mi dał popalić. Liczę dni do piątku, bo wtedy zaczyna mi się pierwsza dłuższa niż weekend przerwa od pracy. Nie przebolałam do końca niepowodzenia z ivf, niby dalej sobie próbujemy, ale wiadomo, nie ma na co liczyć. Trudno się rozstać z forum, zwłaszcza, że jeszcze kilka dziewczyn „z moich czasów” trzeba wykopać na mamusieA co u Ciebie?
(zawsze jak oglądamy Bluey myślę o Tobie )
U mnie był zakaz po transferze.ej a po transferze wolno seks czy nie?