LadyCaro
Fanka BB :)
szczerze to nikt, tylko z ciekawości pytamTy taka napalona czy mąż? mi ani przed ani po seks do głowy nie przychodził
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
szczerze to nikt, tylko z ciekawości pytamTy taka napalona czy mąż? mi ani przed ani po seks do głowy nie przychodził
Nie kombinuj, daj się dziecku spokojnie wgryzaćszczerze to nikt, tylko z ciekawości pytam
Noo i pamiętaj, że od teraz musisz odpuścić gorące kąpieleszczerze to nikt, tylko z ciekawości pytam
taaak, wiem.Noo i pamiętaj, że od teraz musisz odpuścić gorące kąpiele
ja czekałam do wizyty na zgodę od lekarza.ej a po transferze wolno seks czy nie?
Przyzwyczajaj się ja się nadal irytuje, jak mi wszyscy bliscy wszystko z rąk zabierają, bo przecież nie mogę dźwigać. Czuje się jak ułomna chwilamitaaak, wiem.
Ja powiem Wam więcej, że na tym progesteronie to nie mogę nawet myśleć o seksie zawsze właśnie poowu jak rośnie prog to seks możenie istnieć. Także spoko. Teraz właśnie się grzeje, mam grube skarpety, bo trzeba ogrzewać macicę
A w ogóle byliśmy na zakupach i ja zabrałam torbę na góre po schodach a Stary potem do mnie z takimi oczami, że dlaczego ja w ogóle coś noszę cięższego ps ta torba nie była taka ciężka
Wolę się narazie nie przyzwyczajać, bo wiadomo. Szanse pół na pół.Przyzwyczajaj się ja się nadal irytuje, jak mi wszyscy bliscy wszystko z rąk zabierają, bo przecież nie mogę dźwigać. Czuje się jak ułomna chwilami
No i piękna beta a proga trzeba będzie pewnie dołożyć, jutro się skontaktujesz z lekarzem?Mam betę i prożka...
To się DZIEJE!!!Mam betę i prożka...