reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Noo i pamiętaj, że od teraz musisz odpuścić gorące kąpiele 💔
taaak, wiem.
Ja powiem Wam więcej, że na tym progesteronie to nie mogę nawet myśleć o seksie 😂 zawsze właśnie poowu jak rośnie prog to seks możenie istnieć. Także spoko. Teraz właśnie się grzeje, mam grube skarpety, bo trzeba ogrzewać macicę :D
A w ogóle byliśmy na zakupach i ja zabrałam torbę na góre po schodach a Stary potem do mnie z takimi oczami, że dlaczego ja w ogóle coś noszę cięższego 😂 ps ta torba nie była taka ciężka :D

taaak, wiem.
Ja powiem Wam więcej, że na tym progesteronie to nie mogę nawet myśleć o seksie 😂 zawsze właśnie poowu jak rośnie prog to seks możenie istnieć. Także spoko. Teraz właśnie się grzeje, mam grube skarpety, bo trzeba ogrzewać macicę :D
A w ogóle byliśmy na zakupach i ja zabrałam torbę na góre po schodach a Stary potem do mnie z takimi oczami, że dlaczego ja w ogóle coś noszę cięższego 😂 ps ta torba nie była taka ciężka :D
Przyzwyczajaj się 😅 ja się nadal irytuje, jak mi wszyscy bliscy wszystko z rąk zabierają, bo przecież nie mogę dźwigać. Czuje się jak ułomna chwilami 😂

Przyzwyczajaj się 😅 ja się nadal irytuje, jak mi wszyscy bliscy wszystko z rąk zabierają, bo przecież nie mogę dźwigać. Czuje się jak ułomna chwilami 😂
Wolę się narazie nie przyzwyczajać, bo wiadomo. Szanse pół na pół.
Ale tak siedzę i myślę co zrobiłam to mi słabo, chyba jeszcze do mnie nie dotarło 😅

Mam betę 🥹 i prożka...

Załączniki

• Screenshot_20241218_165751_Microsoft 365 (Office).jpg
    Screenshot_20241218_165751_Microsoft 365 (Office).jpg
    85,5 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Do góry