reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze bety!

Mam pytanie do dziewczyn z Krakowa i okolic, polecacie jakieś miejsce/lekarza na badania prenatalne 1 trymestru?

Doskonale rozumiem, bo u mnie wiedzą w sumie wyłącznie znajomi. A na kiedy planujesz powrót? Haha, no z pewnością nerwów w środę nie zabraknie. :D
U mnie to wygląda tak, że pęcherzyki mają już 23mm. Dziś wieczorem 2x Gonapeptyl i punkcja w środę rano. ☺️ Wszystko trzyma się w ryzach, żadnego wolnego płynu, nic niepokojącego, więc póki co wygląda to całkiem nieźle, ale i tak bezpieczniej będzie zrobić transfer w następnym cyklu. Jakoś szybko mi to zleciało. Mam nadzieję, że do transferu czas ucieknie równie szybko. 🫣
No to pięknie wszystko👏, mnie Gonapeptyl bolał jak cholera🥴 no to byle do punkcji i wspaniałego rezultatu😊 a potem jakoś zleci do transferu😃mi te 2 cykle zleciały nawet szybko.
Wracam dzień po transferze do siebie.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :)
Mam pytanie - czy badania hormonalne, w tym AMH, jest finansowane przez NFZ w momencie gdy dostanie się kwalifikacje do programu? Czy najlepiej zrobić je wcześniej samemu?

Ja z kolei dziś jestem 5dpt i na teście mam delikatną drugą kreskę. Nie wiem czy się cieszyć czy to może być ovitrelle (z 27.11). Od wczoraj coś mnie muli, ale to pewnie od końskich dawek progesteronu…

Ja z kolei dziś jestem 5dpt i na teście mam delikatną drugą kreskę. Nie wiem czy się cieszyć czy to może być ovitrelle (z 27.11). Od wczoraj coś mnie muli, ale to pewnie od końskich dawek progesteronu…
a nie robiłaś wcześniej żadnych testów? 12 dni po Ovi to teoretycznie nie powinno już być. Jutro jak zrobisz i będzie ciemneijsza to bedzien wiadomo :)

Ja już po zabiegu i wizycie. Startu stymulacji jednak nadal nie będzie, przy dobrych wiatrach i cudownym układzie gwiazd na niebie może w styczniu zaczniemy. Okaże się po styczniowej wizycie kontrolnej jak to wszystko wygląda. Na razie mam leki na wyciszenie Endo. Ta moja stymulacja to chyba nigdy nie wystartuje... 🫣

reklama
Do góry