reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

hej dziewczyny
u mnie tragedia goni tragedie
same zle wiesci w ten weekend pierwszy tesr w 6dpt biały, moj psiak ma guza watroby 15cm załamałam się , dzisiaj zrobiłam bete 0,5
w czwartek mam urodziny mojego i jestem w totalnej rozsypce
łzy leca jak groch chyba nie dam rady
Dasz radę Smerfetko! Załóż, że Nowy Rob będzie tym lepszym rokiem i wszystko co złe zostawisz w tym.

reklama
Czy miałaś sluz jak ci się udało?
wiesz co , ja przyjmowałam końskie dawki luteiny bo aż 5x1 ona wypływała więc szczerze to nie zauważyłam, żeby jakoś poza wypływającą luteina było 😂 każdy organizm jest inny , po swoim przypadku mogę stwierdzić że internety to zło w takich przypadkach , bzdury niekiedy takie wypisują ze szok potem się człowiek denerwuje

No ja właśnie będę ją miała też. Oby receptą wystarczyła w razie czego mam też pismo z wizyty I tam mam napisane zastosowane leczenie, zalecenie itd. Tyle że w języku polskim. Zobaczymy czy dostanę zrozumienie na lotnisku wrocławskim. Oby nie potraktowali jak intruza moich leków.
Polska to tam bez problemu. Tym bardziej jak wrzucisz do bagazu nadawanego. Pytanie co ta druga strona na to 😁 będzie dobrze !

Ciesze się, że dobrze znosisz stymulację, oby po punkcji było też w porządku🙂daj znać po wizycie koniecznie czy w środę obie będziemy się pocić z nerwów😄 mam się dobrze staram się za dużo nie myśleć i szukam sobie zajęcia, eksploruję Wrocław.Jestem 500 km od domu, rodzina nie wie o procedurze🫣 tylko nieliczne jednostki w tym mój mąż wiedzą , więc jestem tu raczej incognito. Wolę uniknąć niepotrzebnych pytań i poinformować ich dopiero jeżeli się uda jak uznam, że już czas🙂

P.s mnie cycki też bolały a z reguły nie miałam z tym problemu😄
Doskonale rozumiem, bo u mnie wiedzą w sumie wyłącznie znajomi. A na kiedy planujesz powrót? Haha, no z pewnością nerwów w środę nie zabraknie. :D
U mnie to wygląda tak, że pęcherzyki mają już 23mm. Dziś wieczorem 2x Gonapeptyl i punkcja w środę rano. ☺️ Wszystko trzyma się w ryzach, żadnego wolnego płynu, nic niepokojącego, więc póki co wygląda to całkiem nieźle, ale i tak bezpieczniej będzie zrobić transfer w następnym cyklu. Jakoś szybko mi to zleciało. Mam nadzieję, że do transferu czas ucieknie równie szybko. 🫣

reklama
Do góry