reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze bety!

Mam pytanie do dziewczyn z Krakowa i okolic, polecacie jakieś miejsce/lekarza na badania prenatalne 1 trymestru?

Doskonale rozumiem, bo u mnie wiedzą w sumie wyłącznie znajomi. A na kiedy planujesz powrót? Haha, no z pewnością nerwów w środę nie zabraknie. :D
U mnie to wygląda tak, że pęcherzyki mają już 23mm. Dziś wieczorem 2x Gonapeptyl i punkcja w środę rano. ☺️ Wszystko trzyma się w ryzach, żadnego wolnego płynu, nic niepokojącego, więc póki co wygląda to całkiem nieźle, ale i tak bezpieczniej będzie zrobić transfer w następnym cyklu. Jakoś szybko mi to zleciało. Mam nadzieję, że do transferu czas ucieknie równie szybko. 🫣
No to pięknie wszystko👏, mnie Gonapeptyl bolał jak cholera🥴 no to byle do punkcji i wspaniałego rezultatu😊 a potem jakoś zleci do transferu😃mi te 2 cykle zleciały nawet szybko.
Wracam dzień po transferze do siebie.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :)
Mam pytanie - czy badania hormonalne, w tym AMH, jest finansowane przez NFZ w momencie gdy dostanie się kwalifikacje do programu? Czy najlepiej zrobić je wcześniej samemu?

Ja z kolei dziś jestem 5dpt i na teście mam delikatną drugą kreskę. Nie wiem czy się cieszyć czy to może być ovitrelle (z 27.11). Od wczoraj coś mnie muli, ale to pewnie od końskich dawek progesteronu…

Ja z kolei dziś jestem 5dpt i na teście mam delikatną drugą kreskę. Nie wiem czy się cieszyć czy to może być ovitrelle (z 27.11). Od wczoraj coś mnie muli, ale to pewnie od końskich dawek progesteronu…
a nie robiłaś wcześniej żadnych testów? 12 dni po Ovi to teoretycznie nie powinno już być. Jutro jak zrobisz i będzie ciemneijsza to bedzien wiadomo :)

Ja już po zabiegu i wizycie. Startu stymulacji jednak nadal nie będzie, przy dobrych wiatrach i cudownym układzie gwiazd na niebie może w styczniu zaczniemy. Okaże się po styczniowej wizycie kontrolnej jak to wszystko wygląda. Na razie mam leki na wyciszenie Endo. Ta moja stymulacja to chyba nigdy nie wystartuje... 🫣

reklama
Do góry