a co z tą Twoją betą wiadomo coś ?Zrobiłam rano test i jest kreska
reklama
raisonnablement
Fanka BB :)
Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze bety!
Mam pytanie do dziewczyn z Krakowa i okolic, polecacie jakieś miejsce/lekarza na badania prenatalne 1 trymestru?
Mam pytanie do dziewczyn z Krakowa i okolic, polecacie jakieś miejsce/lekarza na badania prenatalne 1 trymestru?
anyżowa
No to pięknie wszystko, mnie Gonapeptyl bolał jak cholera no to byle do punkcji i wspaniałego rezultatu a potem jakoś zleci do transferumi te 2 cykle zleciały nawet szybko.Doskonale rozumiem, bo u mnie wiedzą w sumie wyłącznie znajomi. A na kiedy planujesz powrót? Haha, no z pewnością nerwów w środę nie zabraknie.
U mnie to wygląda tak, że pęcherzyki mają już 23mm. Dziś wieczorem 2x Gonapeptyl i punkcja w środę rano. Wszystko trzyma się w ryzach, żadnego wolnego płynu, nic niepokojącego, więc póki co wygląda to całkiem nieźle, ale i tak bezpieczniej będzie zrobić transfer w następnym cyklu. Jakoś szybko mi to zleciało. Mam nadzieję, że do transferu czas ucieknie równie szybko.
Wracam dzień po transferze do siebie.
Ostatnia edycja:
AScarlett
Moderator
Wtrącę się, jako że jestem z KrakowaDziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze bety!
Ja polecam mocno dr Bartosza Drygale - przyjmuje w Gyncentrum ma skierowanie NFZ.
NataliaNatka
Jest dofinansowanie w ramach programuCześć dziewczyny
Mam pytanie - czy badania hormonalne, w tym AMH, jest finansowane przez NFZ w momencie gdy dostanie się kwalifikacje do programu? Czy najlepiej zrobić je wcześniej samemu?
LadyCaro
a nie robiłaś wcześniej żadnych testów? 12 dni po Ovi to teoretycznie nie powinno już być. Jutro jak zrobisz i będzie ciemneijsza to bedzien wiadomoJa z kolei dziś jestem 5dpt i na teście mam delikatną drugą kreskę. Nie wiem czy się cieszyć czy to może być ovitrelle (z 27.11). Od wczoraj coś mnie muli, ale to pewnie od końskich dawek progesteronu…
annn1
Ja już po zabiegu i wizycie. Startu stymulacji jednak nadal nie będzie, przy dobrych wiatrach i cudownym układzie gwiazd na niebie może w styczniu zaczniemy. Okaże się po styczniowej wizycie kontrolnej jak to wszystko wygląda. Na razie mam leki na wyciszenie Endo. Ta moja stymulacja to chyba nigdy nie wystartuje...
reklama
raisonnablement
Idę do niego w luxmed właśnie a na NFZ zapisałam się do dr Goreckiej w hi genWtrącę się, jako że jestem z Krakowa
Ja polecam mocno dr Bartosza Drygale - przyjmuje w Gyncentrum ma skierowanie NFZ.