reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Oby wszystko szło pomyślnie wg planu🙂
Jakie masz leki rozpisane? Jest perspektywa na świeży transfer jeszcze w grudniu czy raczej styczeń czy dopiero się wyklaruje ? Ile pęcherzyków antralnych miałaś na USG?
Cieszę się, że już zaczęłaś☺️
Dzięki! Mam Menopur 75, Rekovelle 11 i do tego Miovelia NAC. Przez 20 dni brałam tabletki anty, żeby wyciszyć chwilowo jajniki i w 5 dniu po ich odstawieniu początek stymulacji. Ostatnie USG miałam w bodajże 11 dniu antykoncepcji. Pęcherzyków antralnych ogólnie zawsze miałam po kilka/kilkanaście. Co do samego transferu, to się dopiero okaże. Oczywiście chciałabym już w tym miesiącu. :D Jeśli wszystko by się udało zgodnie z planem, to byłby 16.12. 😊 A Ty kiedy przylatujesz na transfer?

Dzięki! Mam Menopur 75, Rekovelle 11 i do tego Miovelia NAC. Przez 20 dni brałam tabletki anty, żeby wyciszyć chwilowo jajniki i w 5 dniu po ich odstawieniu początek stymulacji. Ostatnie USG miałam w bodajże 11 dniu antykoncepcji. Pęcherzyków antralnych ogólnie zawsze miałam po kilka/kilkanaście. Co do samego transferu, to się dopiero okaże. Oczywiście chciałabym już w tym miesiącu. :D Jeśli wszystko by się udało zgodnie z planem, to byłby 16.12. 😊 A Ty kiedy przylatujesz na transfer?
Jak okoliczności się złożą to będzie cudnie jak uda się w grudniu, czego Ci życzę😃Już niedługo , 6go wizyta w klinice , transfer 10 lub 11.

Słabo widać, ale jest taka cieńka 🤷‍♀️ zobaczę jutro. Tak muszę jutro zrobić morfologię 🤔

Załączniki

• IMG_9421.jpeg
    IMG_9421.jpeg
    166,4 KB · Wyświetleń: 124
Chyba jutro. Tylko nie wiem czy nie komercyjnie, niby imuno dała mi tez skierowanie na betę ale z dopiskiem że w terminie kiedy wyznaczy ginekolog. A 6 dpt to trochę szybko 🤣
Ja miałam podany zarodek (4 doba) 30.11, a na betę mam skierowanie 07.12 🙂 Więc wychodzi podobnie czasowo o ile się nie mylę :D

reklama
Do góry