reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Oby wszystko szło pomyślnie wg planu🙂
Jakie masz leki rozpisane? Jest perspektywa na świeży transfer jeszcze w grudniu czy raczej styczeń czy dopiero się wyklaruje ? Ile pęcherzyków antralnych miałaś na USG?
Cieszę się, że już zaczęłaś☺️
Dzięki! Mam Menopur 75, Rekovelle 11 i do tego Miovelia NAC. Przez 20 dni brałam tabletki anty, żeby wyciszyć chwilowo jajniki i w 5 dniu po ich odstawieniu początek stymulacji. Ostatnie USG miałam w bodajże 11 dniu antykoncepcji. Pęcherzyków antralnych ogólnie zawsze miałam po kilka/kilkanaście. Co do samego transferu, to się dopiero okaże. Oczywiście chciałabym już w tym miesiącu. :D Jeśli wszystko by się udało zgodnie z planem, to byłby 16.12. 😊 A Ty kiedy przylatujesz na transfer?

Dzięki! Mam Menopur 75, Rekovelle 11 i do tego Miovelia NAC. Przez 20 dni brałam tabletki anty, żeby wyciszyć chwilowo jajniki i w 5 dniu po ich odstawieniu początek stymulacji. Ostatnie USG miałam w bodajże 11 dniu antykoncepcji. Pęcherzyków antralnych ogólnie zawsze miałam po kilka/kilkanaście. Co do samego transferu, to się dopiero okaże. Oczywiście chciałabym już w tym miesiącu. :D Jeśli wszystko by się udało zgodnie z planem, to byłby 16.12. 😊 A Ty kiedy przylatujesz na transfer?
Jak okoliczności się złożą to będzie cudnie jak uda się w grudniu, czego Ci życzę😃Już niedługo , 6go wizyta w klinice , transfer 10 lub 11.

Słabo widać, ale jest taka cieńka 🤷‍♀️ zobaczę jutro. Tak muszę jutro zrobić morfologię 🤔

Załączniki

• IMG_9421.jpeg
    IMG_9421.jpeg
    166,4 KB · Wyświetleń: 130
Chyba jutro. Tylko nie wiem czy nie komercyjnie, niby imuno dała mi tez skierowanie na betę ale z dopiskiem że w terminie kiedy wyznaczy ginekolog. A 6 dpt to trochę szybko 🤣
Ja miałam podany zarodek (4 doba) 30.11, a na betę mam skierowanie 07.12 🙂 Więc wychodzi podobnie czasowo o ile się nie mylę :D

reklama
Do góry